Hatayspor’da hangi oyuncular enkaz altında?

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde saat 4.17'de 7,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Hatay, Osmaniye, Adıyaman, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Malatya, Kilis ve Adana’da yıkıma neden oldu. Depremlerde 2 bin 921 kişinin hayatını kaybettiği 15 bin 834 kişinin yaralandığı açıklandı. Depremden etkilenen ve yıkılan binalara yönlendirilen arama kurtarma ekipleri, enkaz altındakileri çıkarmaya çalışıyor. Depremde, Hataysporlu futbolculardan bazılarına ulaşılamadığı öğrenilirken, Burak Öksüz'ün enkazdan çıkarıldığı ifade edildi. Peki Hatayspor’da hangi oyuncular enkaz altında?

Haber Merkezi Yeni Şafak
Enkaz altında kalan Hatayspor oyuncuları kimler?

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7, Elbistan ilçesinde ise 7.6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Depremlerde 2 bin 921 kişinin hayatını kaybettiğini, 15 bin 834 kişinin yaralandığını bildirdi.

Hatayspor’da hangi oyuncular enkaz altında kaldı?

Geçtiğimiz gün Hataysporlu futbolculardan Burak Öksüz, Bertuğ Yıldırım, Kerim Alıcı ve Onur Ergün ile teknik heyetten Ekrem Ekşioğlu, Osman Ateş ve Murat Bel ve tercüman Emre Aslan enkazdan sağ olarak çıkartılmıştı. Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut ile Yeni Malatyaspor'un 28 yaşındaki kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan da enkaz altında kurtarılmayı bekleyen bir diğer oyuncu.

Christian Atsu enkazdan çıkarıldı mı?

Hatayspor yöneticisi Mustafa Özat, Radyogol'e yaptığı açıklada "Christian Atsu, yaralı olarak çıkarıldı. Sportif direktörümüz Taner Savut ise maalesef hala enkaz altında" ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş'ta İstiklalspor takımının kaldığı tesisin yıkıldığı ve acil yardım gerektiği açıklandı. Futbolculardan Barış Civelek, Alperen Kaplan, Salih Kazan, Burçak Özkanca, Tugay Tiryaki ve Vedat Erçin enkazdan çıkarıldı.

Milli Güreşçi Taha Akgül, Kahramanmaraş'ta güreş kulübündeki sporcuların göçük altında olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu: "Kahramanmaraş Güreş Kulübü'nün kaldığı binada 30-40 sporcumuz göçük altında kaldı. Lütfen yardım edelim."

AFAD deprem bağışları için hesap bilgilerini paylaştı

TFF duyurdu: Süper Lig ve 1. Lig maçları ertelendi