Denizin ortasında doğum yaptı

Tatil yapmak için Mısır'daki Şarm El-Şeyh'e Rus turist denizde yüzerken doğum yaptı. Köylüler tarafından görüntülenen doğumda genç kadına suda doğumda uzman bir doktor yardım etti. Anne ve bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu gözlendi.

Yeni Şafak
Suda doğum yapan genç kadına uzman bir doktor yardım etti.

Çevredekilerin yardımına yetiştiği kadın, en mutlu anında büyük panik yaşadı. O anları balkonunda izleyen bir kişi ise farkında olmadan bu sıradışı doğumu saniye saniye kaydetti.

Hamile Rus Turistin denizde doğurdu anlar kıyıdakiler tarafından böyle görüntülendi. Amcasının evinin balkonunda otururken şahit olduğu inanılmaz anların fotoğraflarını çeken Hadia Hosny El Said, yaşlı adamın suda doğum konusunda uzman bir doktor olduğunu söyledi. Fotoğraflarda doğumdan sonra anne ve bebeğinde sağlıklı olduğu görüldü.

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2018/03/14/03/30/resized_4d860-1c27340c728xauto.jpg

HAYAT
Ağrı kesici niyetine 3 kurbağa yiyen kadının içinden başka hayvan çıktı

HAYAT
Günde 2 bardak süt tüketimi için çağrı

HAYAT
Mina Başaran'ın uçağına binmekten son anda vazgeçtiler