Dört yiğidin adı Çad'da yaşayacak

İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından, Bursa’da düzenlenecek Teknoloji Kampı’na giderken geçirdikleri trafik kazasında vefat eden Kağan Tığlı, Murat Can Kaya, Yusuf Taha Göktaş ve Tarık Kesekçi adına Çad’da su kuyuları açıldı.

Açılışı yapılan su kuyularıyla bölge halkı, temiz içme suyuna kavuştu.

Dünyanın farklı coğrafyalarında mazlumlara ve ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatan İHH İnsani Yardım Vakfı, Bursa’da kazada vefat eden 4 genç adına su kuyusu açtırdı. Lise öğrencilerine yerli ve milli teknoloji bilincini aşılamak için çıktıkları yolda geçirdikleri trafik kazasında vefat eden İstanbul Genç İHH Başkanı ve Türk Telekom Veri Mühendisi Kağan Talip Tığlı, Genç İHH Personeli Murat Can Kaya, YediHilal Teknoloji Takımları Sorumlusu Yusuf Taha Göktaş ile Baykar Uçak Mühendisi ve İHH Gönüllüsü Tarık Kesekçi adına Çad’da 4 adet su kuyusu açıldı.

GÜNDEM
İHH gönüllüleri iyilik yolunda kaza yaptı: 4 yiğidi kaybettik

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2021/12/08/08/44/resized_dc42b-63764445muratcankayasukuyusu2.jpg

Üç bin kişi istifade edecek

  • Kaan Talip Tığlı adına
  • köyünde,
  • adına
  • köyünde,
  • adına
  • köyünde,
  • adına ise
  • köyünde su kuyusu açıldı.

GÜNDEM
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan vefat eden Genç İHH gönüllüleri için taziye telefonu

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2021/12/08/08/44/resized_60ce6-9366d094tarikkesekcisukuyusu2.jpg

Halk temiz içme suyuna kavuştu

Açılışı yapılan su kuyularıyla bölge halkı, temiz içme suyuna kavuştu. 4 su kuyusundan köylerde yaşayan toplamda 3 bin kişi istifade edecek.

HAYAT
Türkiye'nin acı vedası: Dört Akıncı’yı uğurladık

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2021/12/08/08/44/resized_fc1f4-be5b1652yusuftahagotassukuyusu1.jpg
  • Hayır faaliyetleri içerisinde yer alan gençlerin adı, binlerce kilometre uzakta yaşatılacak.