Haluk Levent'ten hayranlarını üzen haber: AHBAP'ı devredip yurt dışına yerleşiyor

Kurucusu olduğu AHBAP platformunda yaptığı yardım ve paylaşımlarla büyük tahdir toplayan Haluk Levent, "Gelecek yılın 26 Kasım günü görevi yeni arkadaşlarımızdan birisine devredip yurt dışına yerleşiyorum" dedi.

Haber Merkezi Diğer
Haluk Levent

Anadolu Halk ve Barış Platformu’nun (AHBAP) başkanlığını yapan şarkıcı Haluk Levent, dün sosyal medya hesabı üzerinden sevenlerini üzen bir haber verdi. Yaptığı yardımlarla herkesin gözde sanatçısı olan Haluk Levent, yurt dışına yerleşeceğini açıkladı. Önümüzdeki yıl 26 Kasım’da ülkeden ayrılacağını belirten Levent, müzik yapmak ve kendisine zaman ayırmak istediğini söyledi.

"AHBAP GÖREVİMİ DEVREDECEĞİM"

AHBAP başkanlığını yeni arkadaşlarındna birine devredeceğini de belirten Levent, "Ahbap üyeliğim devam edecek. Ahbap’ta 6 yıl dolmuş olacak. Artık müzik yapmak ve kendime zaman ayırmak istiyorum. Yani 1,5 yıl daha katlanacaksınız bana." ifadelerine yer verdi.

"BURASI VATANIM TERK ETMEM"

Gelen yorumlar üzerine bir paylaşım daha yapan Levent, "Yorumlara üzülüyorum. Yıllardır hayalimdi yurt dışında sentezler yapmak. Bu nedenle biraz orda kalmak müzikal arayışlarda bulunmak istedim. Burası Vatanım! Terk etmem! Ama Haluk abinizi de anlayın ya." dedi.

Haluk Levent tazminatlarla Ferdnand'a ahır yapacak

Yangınlar için gecesini gündüzüne katan Haluk Levent: AHBAP olarak Kazakistan'dan uçak kiraladık

Haluk Levent en zor günlerde sahada: Manavgat'ta tedavi parası yanan Cemile Teyze için yardım toplayacak

FOTOĞRAF 8
Kırgızistan'a götüreceği atları TIR parkında ölüme terk etti: Haluk Levent devreye girdi
Kars'tan yüklediği atları Kırgızıstan'a götürmek üzere yola çıkan ancak gümrükte yaşadığı sorun nedeniyle geri dönen TIR'ın sürücüsü, dorsesindeki 38 at bulunan aracını, Artvin'in Hopa ilçesindeki TIR parkına çekti. Dorsede 2 gündür kaderine terk edilen atlardan 5'i ölürken, bazı atlar da hastalandı. İlçe sakinlerinin su verip beslemeye çalıştığı atlar, İlçe Tarım Müdürlüğü'nce bakım ve tedaviye alındı. Polis ekipleri, sürücü ve nakliyeci firma hakkında soruşturma başlatırken, bölgeye gelen sanatçı Haluk Levent de sosyal medya hesabından videolu paylaşımda bulunduğu atları sahiplenmek istediklerini söyledi.