Ankara Valiliği açıkladı: 15 gün boyunca kısıtlama getirildi

Ankara Valiliği şehirde artan koronavirüs vakalarının ardından 15 gün süreyle geçerli olacak kısıtlamaları duyurdu. Yapılan açıklamada; "Salgının engellenmesi adına, il UHK kararı uyarınca ilimizde maske zorunluluğu ve diğer kısıtlamaların yanı sıra her türlü toplantı, gösteri yürüyüşü vb. faaliyetler 15 gün süreyle kısıtlanmıştır" denildi.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Ankara'da koronavirüs nedeniyle 15 gün süre kısıtlamalar getirildi.

Ankara Valiliği'nin yaptığı açıklama şöyle:

Ankara'da vaka sayılarında maalesef artış yaşanmaktadır. Salgının engellenmesi adına, il UHK kararı uyarınca ilimizde maske zorunluluğu ve diğer kısıtlamaların yanısıra her türlü toplantı, gösteri yürüyüşü vb. faaliyetler 15 gün süreyle kısıtlanmıştır.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca koronavirüs başarısıyla örnek olan illeri açıkladı

Tatil için doğru adres Türkiye: Standartların ötesine geçtik

FOTOĞRAF 13
Minibüslerde maskeli izdiham: Kapılardan sarkanlar,  fazla yolcudan yan yatan araçlar
Küçükçekmece'de koronavirüs salgınına rağmen tıka basa dolu yolcu taşılan minibüsler kameraya yansıdı. Kapılarını kapatamayacak kadar fazla yolcu alan minibüslerden bazı yolcular dışarı sarktı. Kapasitesinin çok üstünde yolcu alan araçların bazılarının ağırlıktan yan yattığı da görüldü. Minibüs sürüleri her türlü ihlali yaparak ilerledi.

Ankara Metrosu'nda 'maske' gerginliği
Ankara'da, metroya bindikten sonra maskesini çıkardığı öne sürülen kişiye, diğer yolcuların tepki göstermesi üzerine gerginlik yaşandı.