Aydın’da kuvvetli hayatı felç etti: Sele kapılan 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi kayıp

Aydın'ın Söke ilçesinde sağanak yağış nedeniyle oluşan sele kapılan 2 kişi hayatını kaybetti. Kayıp 2 kişi için arama çalışmaları başlatıldı. İşte Aydın ve ilçeleri hava durumu.

Aydın hava durumu

Aydın 'ın Söke ilçesini şiddetli sağanak yağış vururken sele kapılan 2 vatandaş hayatını kaybetti. Kaybolduğu bildirilen 2 kişi için arama çalışmaları başlatıldı.

Bölgede dün gece başlayan sağanak yağış; Söke, Koçarlı, Karpuzlu ve Çine ilçelerinde sel baskınlarına neden oldu.

Aydın Valisi Yakup Canbolat, selin etkili olduğu bölgelere AFAD, jandarma ve polis ekipleri sevk edildiğini ifade etti.

Sel sularına kapılan 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı

Söke ilçesine bağlı Demirçay Mahallesi'nde 5 aracın sele kapıldığını belirten Vali Canbolat, bu bölgede kaybolduğu bildirilen 2 kişinin cenazesine ulaştıklarını, bir kişi için arama çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Güzeltepe Mahallesi'nde de bir kişi için kayıp başvurusunda bulunulduğunu aktaran Canbolat, İzmir'den de bölgeye takviye ekiplerin sevk edildiğini bildirdi.

AYDIN ve TÜM İLÇELERİ HAVA DURUMU

ÖZGÜN
Hava durumu bugün nasıl olacak? Meteoroloji'den birçok bölge ve il için yeni uyarı geldi

HAYAT
BUDO’nun bazı seferleri iptal edildi

GÜNDEM
Sabaha kadar dehşeti yaşadılar: İzmir'i sağanak vurdu dereler taştı araçlar sürüklendi