A Milliler'den sessiz prova

EURO 2020 hazırlıklarını sürdüren A Milli Futbol Takımı, Antalya kampındaki ikinci hazırlık maçında Gine ile golsüz berabere kaldı. Antalya kampını bugün bitirecek milli takım yarın Almanya’ya gidecek. Kadro ise 26’ya düşecek .

Haber Merkezi Yeni Şafak
Maçı UEFA’dan alınan izinle 500’e yakın davetli taraftar izledi.

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) öncesi hazırlıklarını Antalya’da sürdüren A Milli Takım, ikinci hazırlık maçında Gine ile 0-0 berabere kaldı. Maçı UEFA’dan alınan izinle 500’e yakın davetli taraftar izledi. İlk yarının en önemli atağında 20. dakikada ceza sahasına giren Mert Müldür’ün vuruşunda kaleci Keita topu ayaklarıyla önledi.

  • 80’de Cengiz’in ortasında Mara’nın ters kafa vuruşu üst direkten döndü. Son dakikalarda ataklarını sıklaştıran milliler, kaleci ve defansı geçemeyince maç başladığı gibi bitti. Bugün Antalya kampını bitirecek A Milli Takım, yarın Almanya’ya gidecek. Millilerde 4 futbolcu aday kadrodan çıkarılacak ve sayı 26’ya düşecek. Tüm futbolcuların form durumunu görmek isteyen teknik direktör Şenol Güneş, son Azerbaycan maçına göre ilk 11’de 7 değişikliğe giderken, maç sonrası “Henüz istenilen seviyede değiliz. İtalya, İsviçre ve Galler daha farklı maçlar olacak” dedi.