|

A Milliler'den sessiz prova

EURO 2020 hazırlıklarını sürdüren A Milli Futbol Takımı, Antalya kampındaki ikinci hazırlık maçında Gine ile golsüz berabere kaldı. Antalya kampını bugün bitirecek milli takım yarın Almanya’ya gidecek. Kadro ise 26’ya düşecek .

00:00 - 1/06/2021 Salı
Güncelleme: 02:36 - 1/06/2021 Salı
Yeni Şafak
Maçı UEFA’dan alınan izinle 500’e yakın davetli taraftar izledi.
Maçı UEFA’dan alınan izinle 500’e yakın davetli taraftar izledi.
Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) öncesi hazırlıklarını Antalya’da sürdüren A Milli Takım, ikinci hazırlık maçında Gine ile 0-0 berabere kaldı.
Maçı UEFA’dan alınan izinle 500’e yakın davetli taraftar izledi. İlk yarının en önemli atağında 20. dakikada ceza sahasına giren Mert Müldür’ün vuruşunda kaleci Keita topu ayaklarıyla önledi.

  • 80’de Cengiz’in ortasında Mara’nın ters kafa vuruşu üst direkten döndü. Son dakikalarda ataklarını sıklaştıran milliler, kaleci ve defansı geçemeyince maç başladığı gibi bitti.
    Bugün Antalya kampını bitirecek A Milli Takım, yarın Almanya’ya gidecek. Millilerde 4 futbolcu aday kadrodan çıkarılacak ve sayı 26’ya düşecek.
    Tüm futbolcuların form durumunu görmek isteyen teknik direktör Şenol Güneş, son Azerbaycan maçına göre ilk 11’de 7 değişikliğe giderken, maç sonrası “Henüz istenilen seviyede değiliz. İtalya, İsviçre ve Galler daha farklı maçlar olacak” dedi.
#A Milli
#Futbol
#Gine
#Antalya
3 yıl önce