Galatasaraylı taraftarlardan sert tepki: "İstifa edin"

Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray sahasında GZT Giresunspor'a 1-0 kaybetti. Bu mücadelenin ardından sarı-kırmızılı takımın, lider Trabzonspor ile olan puan farkı 22'ye yükseldi. Alınan kötü sonuçlarla birlikte Galatasaraylı taraftarlar, futbolculara ve yönetime sert tepki gösterdi.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Galatasaray ligde oynadığı son 11 maçta sadece 2 galibiyet alabildi.

Süper Lig'de ikinci yarının ilk haftasında Galatasaray sahasında GZT Giresunspor ile karşılaştı. Mücadeleyi Karadeniz temsilcisi 11. dakikada Magomed Suleymanov'un attığı golle 1-0 kazandı.

11 maçta 2 galibiyet

Alınan bu sonucun ardından Galatasaray 27 puanda kalırken, lider Trabzonspor ile olan puan farkı da 22'ye yükseldi. Ayrıca sarı-kırmızılı takım ligde oynadığı son 11 maçın sadece 2'sini kazanabildi. Galatasaray bu süreçte; 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı.

  • Tribünde istifa sesleri
  • Sahasında GZT Giresunspor'a 1-0 kaybeden Galatasaray'da taraftarlar, maç sonunda sarı-kırmızılı yönetimi istifaya davet etti. Ayrıca teknik direktör Fatih Terim'e de tepki gösteren taraftarlar, "Söylesene Fatih hoca takım niye oynamıyor, Yönetim uyuma takımına sahip çık, Aşkımız renklere sizlere değil, Ruhsuzlar, O forma kutsaldır nasip olmaz herkese, Vasıfsız yönetim istemiyoruz" şeklinde tezahüratlar yaptı.

Aslantepe'de kazanan GZT Giresunspor

Galatasaray-GZT Giresunspor maçında 'Kiev karambolü'