|

Galatasaraylı taraftarlardan sert tepki: "İstifa edin"

Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray sahasında GZT Giresunspor'a 1-0 kaybetti. Bu mücadelenin ardından sarı-kırmızılı takımın, lider Trabzonspor ile olan puan farkı 22'ye yükseldi. Alınan kötü sonuçlarla birlikte Galatasaraylı taraftarlar, futbolculara ve yönetime sert tepki gösterdi.

Haber Merkezi
20:58 - 8/01/2022 Cumartesi
Güncelleme: 22:02 - 8/01/2022 Cumartesi
Yeni Şafak
Galatasaray ligde oynadığı son 11 maçta sadece 2 galibiyet alabildi.
Galatasaray ligde oynadığı son 11 maçta sadece 2 galibiyet alabildi.

Süper Lig'de ikinci yarının ilk haftasında Galatasaray sahasında GZT Giresunspor ile karşılaştı. Mücadeleyi Karadeniz temsilcisi 11. dakikada Magomed Suleymanov'un attığı golle 1-0 kazandı.

11 maçta 2 galibiyet

Alınan bu sonucun ardından Galatasaray 27 puanda kalırken, lider Trabzonspor ile olan puan farkı da 22'ye yükseldi. Ayrıca sarı-kırmızılı takım ligde oynadığı son 11 maçın sadece 2'sini kazanabildi. Galatasaray bu süreçte; 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı.

  • Tribünde istifa sesleri
  • Sahasında GZT Giresunspor'a 1-0 kaybeden Galatasaray'da taraftarlar, maç sonunda sarı-kırmızılı yönetimi istifaya davet etti. Ayrıca teknik direktör Fatih Terim'e de tepki gösteren taraftarlar, "Söylesene Fatih hoca takım niye oynamıyor, Yönetim uyuma takımına sahip çık, Aşkımız renklere sizlere değil, Ruhsuzlar, O forma kutsaldır nasip olmaz herkese, Vasıfsız yönetim istemiyoruz" şeklinde tezahüratlar yaptı.




#Galatasaray
#GZT Giresunspor
2 yıl önce