Türkiye-İran maçının kanalı belli oldu

A Milli Futbol Takımımız bugün hazırlık maçında İran ile karşı karşıya gelecek. 44 yıllık aranın ardından iki ekibi karşı karşıya getirecek mücadelenin hangi kanalda yayınlanacağı da belli oldu.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Milliler İran'ı bugün İstanbul'da konuk edecek.

Ay-yıldızlı ekibimiz, Rusya’da düzenlenecek Dünya Kupası’nda B Grubu’nda mücadele edecek İran ile bugün İstanbul’da hazırlık maçı yapacak. 3. İstanbul Başakşehir Stadı’nda oynanacak mücadele saat 21.15’te başlayacak. İki takımı 44 yıl sonra karşı karşıya getirecek bu maç, Kanal 7 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İran ile 7. randevu

Türkiye ile İran, 44 yıl sonra karşı karşıya gelecek. İki ekip son olarak 20 Ocak 1974’te Pakistan’ın Karaçi şehrinde oynanan Kalkınma için Bölgesel İşbirliği (RCD) Kupası’nda mücadele etmişti. Türkiye, rekabetteki son maçı Sinan Alayoğlu’nun attığı golle 1-0 kazanmıştı. Ay-yıldızlı ekip, İran ile tarihindeki 7. maçına çıkacak. İki ülke takımları arasında geride kalan 6 maçta Türkiye 4 galibiyet alırken, 2 maçta da sahadan beraberlikle ayrıldı. İran’ın Türkiye karşısında galibiyeti bulunmuyor. Geride kalan 6 maçta A Milli Takım, 12 kez İran filelerini havalandırırken, kalesinde ise yalnızca 1 gol gördü.

Umut Bozok Lucescu'nun sözlerine yanıt verdi

Mircea Lucescu'dan Umut Bozok için olay mesaj