Google Chrome favori web sayfaları için Takip Et özelliğiyle güncellendi

Google Chrome, şu anda Android için test aşamasında olan özellikle birlikte takip sistemi sunmaya başladı. Böylece istenen web sayfaları takip listesine eklenerek tüm içerikler listeli bir şekilde görüntülenebiliyor.

Yunus Emre Şahin Yeni Şafak
Google Chrome

Dünyanın en fazla tercih edilen uygulaması Google Chrome, hem masaüstü hem de mobil uygulamalarda güncellenmeye devam ediyor. Son olarak Android'de test edilen özellik, web sayfalarının takibini sağlayan 'RSS' özelliği kazanıyor. Böylece kategorik bazda web sayfalarından takip listeleri oluşturup içerikler hızlıca görüntülenebiliyor. Bir diğer değişle ek uygulama ya da eklenti kullanmaya da ihtiyaç kalmıyor.

Chrome'da yeni bir sekme açıldığında takip edilen tüm web siteleri için beslemeler görülebiliyor. Keşfet akışının hemen yakında takip edilen web sitelerinin her birinden yeni içerikle listenin güncellenebileceği bir de Takip Edilen kısmı bulunuyor. Elbette Flipboard, Pocket ve benzeri uygulamalar var ama Chrome'un kendi içerisine bu sistemin dahil edilmiş olması gerçekten önemli.

Google Chrome'da web siteleri takip listesine nasıl eklenir?

Özellik şu anda test aşamasında olduğu için tüm kullanıcılarda aktif değil. Fakat kullanıcılar bu sistemi doğrudan kendisi etkinleştirebiliyor. Yeni bir sekme açıp chrome://flags yazıp ardından 'Web Feed' araması yapın ve bunu etkin hale getirin, daha sonra Chrome kapatılıp tekrar açıldığında işlem tamamlanıyor.

Google Chrome'da kısa web sitesi adresi devri sona eriyor

Google Chrome için gelişmiş güvenlik özellikleri geliyor