Son dakika: Tuzla Tersanesi’nde patlama oldu! Bir kişi hayatını kaybetti

Tuzla Tersanesi’nde bir geminin atık deposunda patlama yaşandı. Gelen ilk bilgiye göre bir kişi hayatını kaybetti. Patlamaya ilişkin İstanbul Valiliğinden açıklama geldi.

Tuzla’da geminin atık deposunda patlama: 1 ölü, 1 yaralı

Tuzla Tersanesi’nde bir geminin atık deposunda gaz sıkışması sonucu patlama meydana geldi. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

İstanbul Valiliğinden Tuzla'daki patlamaya ilişkin açıklama

Konuyla ilgili İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, “Saat 10.30 sularında Tuzla ilçemiz Tersaneler bölgesinde yürütülen çalışmalar sırasında bir geminin atık deposunda gaz sıkışması sonucu patlama meydana gelmiştir.

Patlamada bir işçi hayatını kaybetmiş olup, bir işçi de hafif şekilde yaralanmıştır. Olaya itfaiye ve AFAD ekipleri müdahale etmiş, yaralı işçi tedavisi sağlık ekipleri tarafından ayakta yapılmıştır” denildi.

GÜNDEM
Sarıyer’de geri dönüşüm deposunda yangın: 4 saatlik çalışma sonucu söndürüldü

GÜNDEM
Çekmeköy'de beş katlı binada yangın paniği: Mahsur kalan bir kişi kurtarıldı

GÜNDEM
İstanbul'da turist avına çıkan taksiciler yakalandı: Trafikten men edildiler