T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i
 
spor
GALATASARAY'IN DERDİ TRİBÜN
Bazı iç sıkıntıların maçlara yansıması ve artık Galatasaray'ın rakipleri tarafından fazlasıyla ciddiye alınması problem olmaya başladı.

SPOR YAZILARI

Hürol Bilal:
Kartal turu geçer
Rıfkı Soysal:
Fener turu geçer ama!
Güray Soysal:
Yanılmayı çok isterim..
Salih Sezer:
Denizli'nin horozları bellidir
Tasfiye paniği
Meclis'in dünkü tarihi oylaması ile seçimi engelleme umudu kalmayan bazı partilerle yolsuzluğa bulaşmış kişileri baraj ve tasfiye korkusu sardı.
Kamuoyu yoklamalarına göre yüzde 10 barajının çok altında bir oy potansiyeli bulunan siyasi partiler için 3 Kasım bir anlamda 'tasfiye' anlamını taşıyor. ANAP lideri Yılmaz ile eski bakanlardan Cumhur Ersümer ve Rüştü Kazım Yücelen ve bazı bürokratlar hakkında, milletvekili seçilememeleri halinde davalar açılabilecek.

Çiller: Hatalarımızı gördük, tecrübeliyiz
DYP lideri Tansu Çiller, hatalarını görerek çok ciddi tecrübe kazandıklarını, ciddi bir program ve ekiple geldiklerini söyledi. Çiller, "Enflasyonu 4 yılda yüzde 4'e indirmeyi düşünüyoruz" dedi.

Yolsuzluğa 10 trilyon
Maliye Bakanlığı muhasebat kontrolörleri tarafından yapılan bir araştırmada, geçen yıl Hazine'nin, yolsuzluklar ve usulsüzlükler nedeniyle, 10 trilyon 128,2 milyar lira zarara uğradığı belirlendi.

Türkiye'yi vurmayız
Türkiye'yi kesinlikle hedef almayacaklarını belirten Tarık Aziz, "Uzun menzilli füzeler 1990'lı yıllarda ortadan kaldırıldı. Türkiye'ye füze gönderilmesi söz konusu değildir" dedi.

Amerikan rüyası sona eriyor
11 Eylül sonrasında Amerika, özellikle yabancılar için 'rüyalar ülkesi' olmaktan çıkıyor. Amerika'daki yabancılar, adeta bir suçlu gibi adım adım takip ediliyor.

Garudy: Müslümanlar ortak
tavır belirlemeli

Roger Garudy, "İslam ülkeleri ortak bir tavır belirleyerek, ABD ve İsrail ile ekonomik ilişkilerini kesmeli" dedi.

 
Rüşveti değil bedel ödemeyi seçtim
AK Parti lideri Recep Tayyip Erdoğan, seçimin ertelenmesi karşılığında 'Anayasa'nın 76. maddesini değiştirerek siyasi yasaklarını kaldırma' rüşveti önerildiğini, 'bugüne kadar nereydiniz' diyerek, bu tezgaha düşmediklerini söyledi.
Diyanet'ten ezan uyarısı
Diyanet İşleri Başkanı Mehmet NuriYılmaz, "Ezan sıradan bir çağrı değildir. İçinde onunla dine girilebilecek ifadeler vardır" dedi.
Miraç barış olsun
İslam dünyası, bugün, Peygamberimiz'in (s) Mi'rac'a yükselişini dua ve ibadetle idrak ediyor.
'Vergi iadesi kalkmasın'
Memur sendikaları, hükümet ortaklarına birer mektup yazarak, vergi iadesinin kaldırılmasıyla büyük hak kaybına uğrayacaklarını belirttiler.
3 Ekim 2002
Perşembe

PİYASALAR
Dolar 1.646.500
Euro 1.620.000
Altın (Cum.) 115.000
Borsa 9.001


Türkiye'de Hava
Adana 17 / 25
Ankara 11 / 15
Bursa 11 / 17
Diyarbakır 16 / 26
Erzurum 7 / 17
İstanbul 15 / 18
İzmir 14 / 23
Trabzon 14/ 19
 

Seçim Anketi Sonuçları









Albayrak 2. el otomobil











Bekard Yemek Üretim
   
Y A Z A R L A R
Ahmet Taşgetiren : Nazlı Ilıcak :
CHP'nin ve Öztürk'ün kimyası Dokunulmazlık konusu
Fehmi Koru : Cengiz Çandar :
Tuzağa düşmeyelim Irak parçalansa bile
Türkiye parçalanmaz
Ali Bayramoğlu : Mehmet E. Yavuz :
İntihar nasıl bir şeydir? Amerika bir gün hepimizi öldürecek...
Taha Kıvanç : Can Aksın :
Yaralı Conan oklarını biliyor... Güle güle sana Yolun açık olsun
Akif Emre : Koray Düzgören :
CHP ve Öztürk/çe din Offenbach Masalları'nı
teyit eden kaynaklar!..
Davut Dursun : Rasim Özdenören :
Avrupa'nın geleceğinde
Türklerin rolü artıyor
Uşak
Özlem Albayrak :  
Seymen'in harikalar diyarı
 
Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Hayat| Arşiv
Bilişim
| Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür


Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED