
|
Sakat futbolcuları sebebiyle takımın yarısın kaybeden Siyah-Beyazlılar doktorlara teslim oldu.
|
SPOR YAZARLARI
|
İki kötü, bir iyi
|
|
|
BM KARARI ŞART
İngiltere'de Başbakan Tony Blair, Irak'a saldırıya destek vermesini pahalı ödüyor. İktidardaki İşçi Partisi'nden yaklaşık 200 milletvekili, bir bakan ve beş bakan yardımcısı İngiltere'nin BM kararı olmadan savaşa girmesi halinde partiden ayrılacaklarını bildirdiler.
Dinamik ve vefakâr
Emanetçi başbakan olmadı. Makamı ne gerektiriyorsa, onu yaptı. Zor bir dönemde geldi, 113 gün boyunca olağanüstü performansıyla tarihe geçti.
'ERDOĞAN SİLDİ SÜPÜRDÜ'
AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a başbakanlık yolunu açan Siirt ara seçimlerinin sonuçları dünya bısınında çok geniş yer aldı.
Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, İslam Kalkınma Bankası'nın 20 milyon dolar tutarındaki "ihracat finansman kredisi" anlaşmasının ardından büyük bir moral buldu. Bunun üzerine beraberindeki heyetle gazetecileri atlatarak gece yarısı Cidde kıyılarında Kızıldeniz'e daldı.
NTV 'de, MHP lideri Devlet Bahçeli'yi hükümetin icraatlarını değerlendirmek için canlı yayın programına davet eden Celal Pir, program esnasında Ankara'daki Devlet Bakanı Abdullatif Şener'in açıklamalarına girmek istedi ve yayını keserek Ankara'ya döndü. Yayının kesilmesine kızan Bahçeli programı terk etti.
BEŞİKTAŞ'IN 'siyah-beyaz' kızları
Bu sezon şampiyonlukta iddialı olan ve UEFA Kupası'nı almaya kararlı görünen Beşiktaş, ünlü futbolcuları dışında, artık, fanatik kızlarıyla da ön planda.
|
|

İnsani felâket kapıda
İnsan Hakları İzleme Komitesi Mültecileri Koruma Uzmanı Parker, savaşta Irak'ta yaşanacak insani felâketin sorumluluğunu Avustralya, Avrupa ve ABD'nin almak istemediğini belirterek, savaş sonrasında Türkiye ve İran'ın sivil felâkete sürükleneceğini kaydetti.
Annan Kıbrıs için yeni takvim sundu
Kofi Annan, KKTC Cumhurbaşkanı Denktaş ve Rum lider Papadopulos'la üçlü zirvede Kıbrıs'ı görüşüyor.
Chhibber: Bütçe yoksul karşıtı
2003 yılı bütçe tasarısının, çiftcilerle orta sınıfa zarar vereceğini belirten Dünya Bankası Türkiye Temsilcisi Chhibber, "Bu bütçe yoksul karşıtı. Düzeltilene kadar kredi desteği sağlamamız zor olur" dedi.
Fethullah Gülen'e 5 yıl ertelemeli af
Fethullah Gülen'in, 10 yıla kadar hapis talebiyle yargılandığı davanın kesin hükme bağlanması, Şartla Salıverilmeye, Dava ve Cezaların Ertelenmesine Dair Kanun uyarınca ertelendi.
Mehmet Barlas Akşam'dan ayrıldı
Ünlü gazeteci-yazar Mehmet Barlas, bir süredir yazdığı Akşam gazetesinden ayrıldığını açıkladı. Birkaç gazeteden çalışma teklifi aldığını belirten Barlas, "Şimdilik dinleniyorum" dedi.
|
|
 |
|
PİYASALAR
|
| Dolar |
1.615.000 |
| Euro |
1.784.000 |
| Altın (Cum.) |
125.000 |
| Borsa |
10.817 |
|
Türkiye'de Hava
|
| Adana |
7 / 17 |
| Ankara |
-1 / 8 |
| Bursa |
-1 / 10 |
| Diyarbakır |
0 / 14 |
| Erzurum |
-10 / -1 |
| İstanbul |
3 / 10 |
| İzmir |
3 / 14 |
| Trabzon |
3 / 7 |
|