|

Azerbaycanlı spikerin Gates çiftinin ayrılık haberine yorumu kırdı geçirdi: Adam koyabilse avrada çip koyar

Microsoft’un kurucusu ve eski CEO’su Bill Gates ve eşi Melinda Gates boşanma kararı aldıklarını açıklamıştı. Azerbaycanlı spiker haberi sunarken, Gates'in aşıları kullanarak insanları takip edebilecek mikroçipleri vücuda yerleştireceği iddialarına gönderme yaptı. Spikerin "Deyirler ki Bill Gates insanlara çip yerleştirip idare edecek. Adam avradıyla yola gedebilmir koyabilse avrada çip koyar" yorumu izleyenleri kahkahaya boğdu. O anların videosu sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı.

09:51 - 6/05/2021 Perşembe
Güncelleme: 10:06 - 6/05/2021 Perşembe
Diğer
Azerbaycanlı spikerin Gates çiftinin ayrılık haberine ​yorumu kırdı geçirdi
Azerbaycanlı spikerin Gates çiftinin ayrılık haberine ​yorumu kırdı geçirdi

Microsoft'un sahibi ve dünyanın en zengin iş adamların biri olan Bill Gates ile eşi Melinda Gates boşanmaya karar verdi. Bu karar, tüm dünyada şok etkisi yarattı. Çok değil, birkaç gün öncesine kadar başarılı bir evliliğin sırrını açıklayan Bill Gates’in, 27 yıllık birlikteliklerini noktalayacağını duyurması Azerbaycan’da da gündemin ilk sıralarında yerini aldı.

  • Ülkede yayın yapan “Güne Doğru” adlı programda kadın sunucunun bu evliliğin bitmesine yönelik yorumu ise sosyal medyayı adeta salladı.

Sosyal medyanın gündemine oturdu

Azerbaycanlı sunucu, “
Deyirler ki Bill Gates insanlara çip yerleştirip idare edecek. Adam avradıyla yola gedebilmir koyabilse avrada çip koyar
” şeklinde yorum yaptı. Bu eğlenceli anları, özellikle Twitter kullanıcılarından çok sayıda kişi paylaştı.

"İlişkimiz üzerinde epey düşündük"

Bill-Melinda Gates çifti, 27 yıllık evlilikleri boyunca 3 çocuk yetiştirdiklerini, dünyanın her yerinde insanlara kurdukları vakıf ile sağlıklı ve üretken hayatlar sürmeleri için yardım ettiklerini ve bu misyonlarının devam edeceğini belirtmişti. Bill Gates, "İlişkimiz üzerinde epey düşündükten sonra evliliğimizi bitirme kararı aldık." açıklamasıyla duyurmuştu.

  • Gates, açıklamasında "Ancak hayatımızın sonraki aşamasında bir çift olarak birlikte büyüyebileceğimizi düşünmüyoruz." ifadesini de kullandı.
#bill gates
#melinda gates
#boşanma
3 yıl önce