|

CHP'li yandaş gazeteci Üküş'ten İzmir depremi yorumu: AK Parti felakete sürüklüyor

İzmir’de 6.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ilk dakikalarında, CHP yandaşı, İstanbul Gerçeği Genel Yayın Yönetmeni İmambakır Üküş, skandal bir tweet attı. Depremi AK Parti’ye bağlayan Büküş, “AK Parti Türkiye’yi felakete sürüklüyor” ifadelerini kullandı.

17:09 - 30/10/2020 Cuma
Güncelleme: 17:34 - 30/10/2020 Cuma
Yeni Şafak
İmambakır Üküş ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu
İmambakır Üküş ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu

İzmir'in Seferihisar ilçesinde saat 14.51'de 6,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremde ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti, 70’e yakın vatandaş enkaz altında kurtarıldı. Depremin ilk dakikalarında vatandaşlar yakınlarının kurtarılması ve onlardan haber alabilmenin peşine düşerken CHP yandaşı gazeteci İmambakır Üküş, skandal bir paylaşımda bulundu.



Depremi AK Parti'ye bağladı

Üküş, Twitter hesabından paylaştığı mesajda, “
Geçmiş olsun Ege. Deprem bu ülkenin gerçeği. Hemde çok acı gerçeği. Deprem gerçeğine odaklanma yerine ranta odaklanmış AK Parti Türkiye'yi felâkete sürüklüyor. İstanbul depremine hazırlanmak yerine rant projesi olan Kanal İstanbul için ısrar edenler felâkete davetiye çıkarıyor
” dedi.

Üküş’ün skandal sözlerine vatandaşlar tepki gösterdi. Sosyal medya kullanıcıları “İnsanlar can derdinde, sen siyaset yapıyorsun” yorumlarıyla Üküş’e eleştiride bulundu.



#imambakır üküş
#izmir
#deprem
#chp
#felaket
#kılıçdaroğlu
#skandal
#tweet
4 yıl önce