|

Mehmet Sepil depremi anlattı: Böylesini ilk defa yaşadım

Süper Lig ekiplerinden Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, İzmir'de meydana gelen deprem için, "Böylesini ilk defa yaşadım" değerlendirmesinde bulundu.

17:14 - 30/10/2020 Cuma
Güncelleme: 17:30 - 30/10/2020 Cuma
Kulüpler Birliği Vakfı ve Göztepe Başkanı Mehmet Sepil
Kulüpler Birliği Vakfı ve Göztepe Başkanı Mehmet Sepil

İzmir'de 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi ve kentteki bazı binalar yıkıldı. Göztepe Başkanı Mehmet Sepil de deprem anında yaşadıklarını anlattı. TRT Spor'a konuşan Sepil'in açıklamaları şöyle;



"Çok uzun sürdü, çok sarsıcıydı"

  • "Ben lise, üniversite yıllarımda İzmir'de birçok deprem yaşadım ancak böylesini ilk defa yaşadım. İnanılır gibi değil. Çok uzun sürdü, çok sarsıcıydı. Göztepe'de büyük bir sorun yok ama şehir iyi değil. Çok endişeliyim, inşallah her şey yolunda gider."

"Futbolcular kampa gelmeyeceklerini söyledi"

  • "Bizim kamp tesisimiz Urla'da, orada çok katlı binalar yok. Oyuncularımızın tamamı da o civarda, genelde villa tipi evlerde oturuyor. Olay olduktan sonra birçok oyuncu arayıp kampa gelmeyeceklerini söyledi. Biz de daha ertelenme kararı alınmadan, hiç kimsenin gelmemesini söyledik. Olay olduğunda maçı düşünmüyordum. İnşallah minimum can kaybıyla, kurtarma ekipleri hızlıca çalışır."


Ege'deki 4 maç ertelendi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), İzmir'de meydana gelen deprem nedeniyle 4 maçın ertelendiğini duyurdu.

TFF'den yapılan açıklamada, Ege Denizi'nde meydana gelen ve İzmir ile çevre illerde hissedilen deprem nedeniyle profesyonel liglerde İzmir'i temsil eden takımların yarın oynayacağı 4 karşılaşmanın ertelendiği belirtildi.

Süper Lig'deki Göztepe-Aytemiz Alanyaspor, TFF 1. Lig'deki Menemenspor-Ankaraspor ile Altınordu-Royal Hastanesi Bandırmaspor ve 3. Lig'deki Bergama Belediyespor-Kozanspor müsabakalarının ileri bir tarihte oynanacağı kaydedildi.


#Mehmet Sepil
#Göztepe
#İzmir
#Deprem
3 yıl önce