|

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Müttefik dediğimiz ABD Kongresi'nde Türkiye ve KKTC ile ilgili sergilenen tiyatroyu izlediniz

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Yunanistan Başbakanı'nın, ABD kongresinde ayakta alkışlanması ile ilgili yaptığı açıklamada, ''Müttefik dediğimiz ABD Kongresi'nde Türkiye ve KKTC ile ilgili sergilenen tiyatroyu izlediniz. Ada'da sanki Kıbrıs Türkleri yokmuş gibi davranılması ibret verici bir durumdur'' açıklamasında bulundu.

11:52 - 18/05/2022 Çarşamba
Güncelleme: 12:53 - 18/05/2022 Çarşamba
DHA
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Atatürk Havalimanı'na yapılacak millet bahçesi projesi üzerinden provokatif açıklamalar yapan muhalefete sert tepki gösterdi. Oktay, "Muhalefet hala kafa olarak ilk çağda yaşıyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Atatürk Havalimanı'na yapılacak millet bahçesi üzerinden çıkan tartışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Muhalefetin tutumuna ateş püsküren Oktay, "Biz; uzay çalışmaları, veri madenciliği, 10 Unicorn hedefi diyoruz, muhalefet hala kafa olarak ilk çağda yaşıyor. Atatürk Havalimanı yeri, bir yeşil koridora dönüştürülüp milletin kullanımına sunulacak diye yaygara kopartıyorlar. Ülkenin gündemini değiştirmeye çalışıyorlar" dedi.


#Atatürk Havalimanı
#Yunanistan
#Kıbrıs
2 yıl önce