|

Mehmet Demirkol: Fenerbahçe'yi Advocaat çalıştırmıyor

Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat'ın sadece bir vitrin olduğunu iddia ederken, takımı Cor Poot ve Mario Been'in yönettiğini söyledi.

Yeni Şafak
15:11 - 3/11/2016 Perşembe
Güncelleme: 16:29 - 3/11/2016 Perşembe
Diğer
Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'nin Hollandaı çalıştırıcısı Dick Advocaat ile ilgili flaş bir iddia ortaya attı.
Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'nin Hollandaı çalıştırıcısı Dick Advocaat ile ilgili flaş bir iddia ortaya attı.

Mehmet Demirkol, Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat'ın Aatıf Chahechouhe'nin UEFA'ya bildirilen listede olmadığını bilmemesi ile ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu. Sarı-lacivertlilerin gerçek teknik direktörünün Advocaat olmadığını iddia eden Demirkol, takımı yardımcılar Cor Poot ve Mario Been'in yönettiğini söyledi.



NTV Spor yorumcusu Demirkol'un Advocaat ile ilgili açıklamaları şöyle;



"Her ay bir hafta tatil yapılan bir iş yok dünyada
"

  • "Bu takımı Cor Poot ve Mario Been yönetiyor. Advocaat bir vitrin sadece. Zaten bir teknik direktör her ay bir hafta tatile çıkıyorsa o işi yapmıyor demektir. Mario Been geçmişte Feyenoord'u çalıştırdı. Cor Pot da çok önemli bir teknik adamdır. Ama bu iki isimden birini durup dururken Fenerbahçe'nin başına getirirsen, Galatasaray'ın başına Riekerink'in getirilmesi gibi olur. Daha en başta büyük problem çıkar. Zannediyorum Fenerbahçe'de öyle bir durum var. Dick Advocaat'a Aatıf ile ilgili soruyu hafta sonundaki Karabükspor maçından sonra sorsanız, onun verdiği cevabı normal karşılaşabilirim. Çünkü o an Karabükspor maçıyla ilgilidir ve aklına gelmez kimin cezalı kimin sakat olduğu. Ama antrenmanları yapıp maça hazırlıyorsan ve bir de maçla ilgili basın toplantısına çıktığında Aatıf'ın UEFA listesinde olmadığı aklına gelmiyorsa, o zaman ilgilenmiyor demektir. Zaten her ay bir hafta tatil yapılan bir iş yok dünyada"



"Advocaat'ın Aatıf gafı"

Dick Advocaat dünkü toplantıda bir muhabirin, "Aatf'ın yerine kimi oynatmayı düşünüyorsunuz?" sorusuna, "Dün idmana çıkmaması oynamayacağı anlamına gelmiyor" cevabını vermişti. Advocaat, terrcümanı Deniz Sarıtaş'tan "Aatif UEFA listesinde yok" uyarısını alınca ise "Elimizde Alper, Neustadter gibi alternatiflerimiz de var" şeklinde bir açıklamada bulunmuştu.




















#Dick Advocaat
#Fenerbahçe
#Mehmet Demirkol
7 yıl önce