|

Advocaat'tan Manchester gafı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dirk Advocaat, Manchester United maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuştu. Hollandalı çalıştırıcı, hiçbir zaman sahaya 0-0 için çıkmadıklarını ve yarın da Manchester United'a karşı bu bilinçle sahaya çıkacaklarını dile getirdi. Advocaat ayrıca bir basın mensubunun Attıf'ı oynatacak mısınız sorusuna sosyal medyada gündem olan bir cevap verdi.

Yeni Şafak
15:35 - 2/11/2016 mercredi
Güncelleme: 13:33 - 2/11/2016 mercredi
Yeni Şafak
Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Manchester United maçı öncesinde bir gafa imza attı.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Manchester United maçı öncesinde bir gafa imza attı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dirk Advocaat, Manchester United maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuştu. Hollandalı çalıştırıcı, hiçbir zaman sahaya 0-0 için çıkmadıklarını ve yarın da Manchester United'a karşı bu bilinçle sahaya çıkacaklarını dile getirdi. Advocaat ayrıca, Manchester United inişli çıkışlı bir sezon geçirdiğini ve Mourinho gibi bir teknik direktörün bile doğru 11'ini aradığını söyledi.



Öte yandan basın toplantısında bir muhabirin Aatif'in yerine kimi oynatmayı düşünüyorsunuz?

sorusuna Advocaat, Dün idmana çıkmaması oynamayacağı anlamına gelmiyor. ifadesini kullandı. Advocaat, terrcümanı Deniz Sarıtaş'tan "Aatif UEFA listesinde yok" uyarısını alınca ise "Elimizde Alper, Neustadter gibi alternatiflerimiz de var" şeklinde bir açıklamada bulundu. Türkiye Kupası'nda grup kuraları çekildi Alex'ten Aziz Yıldırım'a doğum günü mesajı Aykut Kocaman'a iki yıllık teklif











#Dick Advocaat
#Fenerbahçe
#Manchester United
#Aatif
il y a 8 ans