|

Başkent'te temayül günü

AK Parti, Melih Gökçek’in yerine gelecek ismi belirlemek için bugün temayül yoklaması yapacak.

Yeni Şafak ve
04:00 - 4/11/2017 samedi
Güncelleme: 08:40 - 4/11/2017 samedi
Yeni Şafak
Temayüle AK Parti’li büyükşehir ve ilçe belediye meclis üyeleri, Ankara milletvekilleri,  il ve ilçe teşkilatı yöneticileri, kadın ve gençlik kolları başkanları katılacak.
Temayüle AK Parti’li büyükşehir ve ilçe belediye meclis üyeleri, Ankara milletvekilleri, il ve ilçe teşkilatı yöneticileri, kadın ve gençlik kolları başkanları katılacak.

Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından parti genel merkezinde gerçekleştirilecek temayüle AK Parti’li büyükşehir ve ilçe belediye meclis üyeleri, Ankara milletvekilleri, il ve ilçe teşkilatı yöneticileri, kadın ve gençlik kolları başkanları katılacak. Değerlendirme de öne çıkan isimler Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’a sunulacak.

SON SÖZÜ ERDOĞAN SÖYLEYECEK

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya başkanlığında saat 14.30’da yapılacak temayülden çıkan isimler Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’a sunulacak. Melih Gökçek’in istifası ile boşalan koltuğa oturacak isim için son sözü Erdoğan söyleyecek. Erdoğan gerekli görmesi durumundan bu temayülde öne çıkan isimlerle görüşebilecek.

CHP ADAY GÖSTERMEYECEK

Belediye Meclisi pazartesi günü Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için toplanacak. Belediye Meclisi’nde AK Parti’nin 100, CHP’nin 21, MHP’nin 15, bağımsız 3, BBP’nin de 1 üyesi bulunuyor. CHP’den daha önce yapılan açıklamada seçimde aday gösterilmeyeceği belirtilmişti, MHP’nin ise nasıl bir yol izleyeceğine istişare toplantıları yaparak karar vereceği ifade ediliyor.

BALIKESİR TAMAM

Öte yandan geçtiğimiz pazartesi günü istifa eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un yerine seçilecek başkan için temayül dün tamamlandı. Yeni başkan önümüzdeki hafta içinde seçilecek.

ALTEPE’DEN BOŞALAN KOLTUK TÜREL’E VERİLDİ

Öte yandan istifa eden Bursa Belediye Başkanı Recep Altepe’den boşalan Sağlıklı Kentler Birliği’nin yeni başkanı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel oldu.


#AK Parti
#Ankara
#Melih Gökçek
il y a 6 ans