|

FETÖ Noel’le dolandırıyor

Yıllardır Müslümanları 'Kurban bağışı' ve 'Himmet' adı altında dolandıran FETÖ, Türkiye’deki kaynakları kesilince şimdi de yurtdışında para toplamanın yollarını arıyor. Örgütün İngiltere’de Afrika’daki fakir ailelere yardım bahanesiyle Noel bahanesiyle para topladığı ortaya çıktı

Yeni Şafak
04:00 - 6/12/2016 Salı
Güncelleme: 08:10 - 6/12/2016 Salı
Yeni Şafak

FETÖ'nün İngiltere'deki Dialog Society isimli yardım grubu, Etiyopya'daki fakir ailelere yardım edeceği yalanı ile Noel bahanesiyle düzenlediği yemek organizasyonlarında para topladığı öğrenildi. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından devletin kılcal damarlarına sızan FETÖ'nün, ekonomi ayağına yönelik de geniş çaplı operasyon devam ediyor.



PARA KAYNAKLARINA DARBE VURULMUŞTU


'Yardım topluyoruz' yalanını kullanan örgütün, geçmişte, Türkiye'de 'Afrika'ya yardım topluyoruz' diyerek topladığı paraları Amerika'ya gönderdikleri ortaya çıkmıştı. Bu operasyonlarla birlikte FETÖ'nün Türkiye'deki mali yapılanması büyük darbe yedi. Türkiye'deki para kaynakları kesilen örgüt, yapılandığı diğer ülkelerden topladıkları paraları Amerika'ya göndermeye devam ettiği ortaya çıktı.



ŞİMDİ DE HIRİSTANLARI SÖMÜRÜYOR


FETÖ'nün İngiltereWde Wisdom Primary and Secondary School, Ligthouse ve Mevlana Hafta Sonu Okulu bulunuyor. Dialog Society isimli FETÖ'nün yardım grubunun Noel'i bahane gösterip para toplamaya başladığı ortaya çıktı. Örgüt kuruluşunun Etiyopya'daki durumu kötü olan ailere yardım adı altında St. Paul Kilise'sinde Noel yemeği düzenledikleri ve buraya katılanlardan himmet topladıkları ortaya çıktı. FETÖ elemanları, St. Paul Kilise'sinde Noel öğle yemeği için dağıttıkları broşürlerde “Etiyopya halkının yaşadığı kurak arazilerde, 'su ve hayvanlar' projesi kapsamında 2 su kuyusu yapılacak.



YENİ YALANLARLA YENİ KAYNAK BULDU


Etipyopya'da en fakir 50 aileye tavuk, kuzu ve keçi gibi hayvanlar alınarak hayatları boyu gelirlerinin olması planlanıyor. 5 bin euroya kadar yapılan bağışlar iki katına çıkacak ancak diğer yardım kurumları sebebiyle sınırlı bir süre olacak. Lütfen bağışlarınızın ikiye katlanması için erkenden bağış yapın" ifadeleri yer alıyor. Artık Türkiye'den para toplayamayan FETÖ, şimdilerde Noel'de Hristiyanları dolandırıyor. Bu toplanan paralar Amerika'ya gönderiyor.







Kimse Yok Mu Derneği kapatılmıştı


Türkiye'nin dört bir yanında ve yurtdışında fakir fukaraya yardım bahanesiyle himmet toplayan 'Kimse Yok Mu Derneği' aslında FETÖ'ye para topluyordu. FETÖ'nün 'kurban yardımı' oyunuyla, Afrika ülkelerinde milyonları kendi menfaatleri için harcadığı ve Amerika'ya gönderdikleri ortaya çıkmış, FETÖ'nün yardım kurumu Kimse Yok Mu derneği kapatılmıştı.


#FETÖ
#Himmet
#Kurban bağışı
7 yıl önce