|

Şehit çocuklarına burs ve staj verilecek

Boğaziçi Yöneticiler Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Aydın, FETÖ'nün darbe girişimi gecesi şehit düşen vatandaşların çocuklarına burs imkanı sağlayacaklarını söyledi. Aydın, burs ve staj imkanının mülakatla değil tüm şehit ailelerinin çocuklarına verileceğini belirtti. Aydın 250 lira burs ücretinin 5 yıl boyunca sağlanacağını kaydetti.

Yeni Şafak
16:28 - 29/07/2016 Cuma
Güncelleme: 13:28 - 29/07/2016 Cuma
AA
Bahattin Aydın, şehit yakınlarına ve çocuklarına burs vereceklerini belirtti.
Bahattin Aydın, şehit yakınlarına ve çocuklarına burs vereceklerini belirtti.

Boğaziçi Yöneticiler Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Aydın, yaptığı açıklamada, Boğaziçi Yöneticiler Vakfı'nın faaliyetlerinden birinin de üniversite öğrencilerine burs vermek olduğunu, şu anda 600 öğrenciye bu desteği sunduklarını söyledi. Aydın, şehit yakınlarına ve çocuklarına burs vereceklerini belirterek, şunları kaydetti:



"15 Temmuz FETÖ'nün darbe girişimi gecesi şehit düşen vatandaşlarımızın çocuklarına burs imkanı sağlayacağız. Bunun için herhangi bir mülakat yapmayacağız. Herhangi bir kontenjan da ayırmayacağız. Vakıf olarak Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerine burs veriyorduk ama bu kuralı şehit yakınlarımız için uygulamayacağız. Tüm şehitlerimizin çocuklarına hangi üniversitede okuyorsa okusun ayda 250 lira burs ücretini 5 yıl boyunca sağlayacağız. Bu ücreti artırmak için de elimizden geleni yapacağız.Şehitlerimizin çocuklarına staj imkanı sağlayıp iş bulmalarına da yardımcı olacağız. Onlara kariyer danışmanlığı yapmak istiyoruz. İhtiyaç olduğu takdir de psikolojik desteği sağlayacağız."



#Boğaziçi Yöneticiler Vakfı
#Bahattin Aydın
8 yıl önce