
AK Parti ile CHP'nin koalisyon görüşmelerinden sonuç çıkmadı. Başbakan Davutoğlu, erken seçimin "tek seçenek" olarak göründüğü açıkladı. Bu gelişmeler üzerine Zaman yazarı Sevgi Akarçeşme darbe imasında bulunarak, "İslamcılar seçimle gelir, ama seçimle gitmez argümanını ispatladığın için teşekkürler AKP" dedi.
Koalisyon görüşmelerinden sonuç çıkmayınca ufukta erken seçim göründü. CHP ile koalisyon kurulması için büyük çaba gösteren Fethullah Gülen medyasına bağlı yazarlar da öfkelerini kusmaya başladı.
Paralel yapının ispiyoncu gazetesi Today's Zaman'ın yazarı Sevgi Akarçeşme, attığı tweetle darbe imasında bulunarak "İslamcılar seçimle gelir, ama seçimle gitmez argümanını ispatladığın için teşekkürler AKP! Dindarlara verdiğiniz şu zarar bile yeter!" dedi.







