|

Google 'LG' Nexus'tan ilk görüntüler

'Saf' Android: Google 'LG' Nexus

Yeni Şafak
12:30 - 15/08/2015 Cumartesi
Güncelleme: 09:31 - 15/08/2015 Cumartesi
Yeni Şafak

Bildiğimiz gibi Google'ın 'saf Android' tecrübesi yaşamak isteyenlere yönelik satışa sunduğu Nexus ailesi, bu sene önceki yıllardan farklı olarak 2 farklı modele birden ev sahipliği yapacak. Bunlardan birisi Huawei'nin imzasını taşıyacak olan Nexus modeli iken -ki bu Huawei'nin de ilk Nexus tecrübesi olacak- diğeri ise Nexus ailesinin kıdemli üreticisi LG'nin üreteceği cihaz.



'a ilişkin haberimizi geçtiğimiz hafta verdiğimiz için bir kez daha tekrar etmeyelim ve doğrudan LG'ninkine yollanalım:



LG'nin 5.2-inç'lik Nexus'u Huawei'ninkinden farklı olarak tabletfondan ziyade standart bir akıllı telefon büyüklüğüne sahip. Render'larından gördüğümüz gibi LG tepe seviyesi G4'ten ilham almak yerine münferit bir tasarıma gitmiş.



Sızıntı merkezi

render'larının kaynağında doğrudan aksesuar üreticilerinden kendisine erişen üretim şemaları var ki bu da her ne kadar gayrıresmi olsa da kuvvetle muhtemel nihai ürünün bu görüntülerin aynısı olacağını gösterir nitelikte.









Evet; her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni Android ana sürümünün -yani bu yıl için Android M(arşmelov?) - tanıtılacağı Nexus ailesi üyelerinin resmi lansmanı Ekim ayının ikinci yarısı içerisinde gerçekleştirilecek.



#google
#lg
#nexus
#lg nexus
#akıllı telefon
#android
#huawei
9 yıl önce