Ermenistan'a darbe üstüne darbe: Albay Vahagn Asatryan öldürüldü

27 Eylül'de başlattığı saldırılara Azerbaycan'ın verdiği karşılıkla tarihi kayıplar yaşayan Ermenistan ordusuna bir darbe daha vuruldu. Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, sosyal medya hesabından orduda albay olarak görev yapan Vahagn Asatryan'ın Azerbaycan tarafından öldürüldüğünü açıkladı.

Haber Merkezi Diğer
Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan

Dağlık Karabağ'da Ermenistan'ın Azerbaycan'daki sivilleri katletmesiyle başlayan çatışmalar tüm hızıyla sürüyor. Azerbaycan, Türkiye'nin de desteğiyle ağır darbe vurduğu Ermenistan ordusunu, çok sayıda yerleşim biriminden temizlemişti. Moskova'da yapılan görüşmede esirlerin ve cenazelerin değişimi için ateşkes kararı alınmıştı. Ancak Erivan tarafının sivil alanlara saldırıları devam etmişti. Toprak bütünlüğünü korumak için savaşan Azerbaycan güçleri, Ermenistan ordusuna bir darbe daha vurdu.

Azerbaycan ordusunda Türk kasırgası: SİHA'lar havadan onlar karadan vuruyor!

Köşeye sıkışan Ermenistan ordusunun son çaresi: Parayla asker topluyorlar

'Ulusal kahraman' unvanı verecek

Resmi Facebook hesabından açıklama yapan Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, Ermenistan ordusunda Albay olarak görev yapan Vahagn Asatryan'ın öldürüldüğünü doğruladı. Paşinyan ayrıca, Vahagn Asatryan'a ülkenin en yüksek nişanı olan "Ermenistan Ulusal Kahramanı" unvanının verileceğini belirtti.

Azerbaycan ordusundan söylentilere son verecek paylaşım: Ecdatlarımızın bize yadigarı bu bayrak, artık Hadrut'un merkezinde asılı!
Azerbaycan ordusu, Ermenistan propagandacılarının 'Hadrut, Ermenistan kontrolünde' söylemine, Hadrut merkezden video ile cevap verdi. Azerbaycan askeri, 'Ecdatlarımızın bize yadigarı bu bayrak, artık Hadrut'un merkezinde asılı. Yaşasın Azerbaycan!' ifadelerini kullandı.

Azerbaycan ordusu hızla ilerleyince altınları bırakıp kaçmaya başladılar

Paralı askerler topluyor

27 Eylül'de başlattığı saldırılara Azerbaycan'ın verdiği karşılıkla tarihi kayıplar yaşayan Ermenistan ordusu Moskova'daki ateşkes kararını ihlal edip sivillere yönelik saldırılarını sürdürürken, sivil uçaklarla bölgeye yaptığı gizli silah sevkiyatının yanı sıra paralı asker de toplamaya başladığı ortaya çıkmıştı.

FOTOĞRAF 20
Ağır darbe yiyen Ermenistan'a gizli sevkiyat: İşte uçaklarla taşınan silahlar​
Azerbaycan ordusu tarafından ağır darbe yiyen Ermenistan'a gizli silah sevkiyatı başladı. Uçaklarla yollanan silahların insani yardım adı altında gönderildiği belirtilirken, yasadışı silah taşıyan uçaklar arasında Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ın resmi ziyaretlerinde kullandığı bir devlet uçağı da bulunuyor. İşte Ermenistan'a taşınan ve taşınması planlanan askeri silah ve araçlar..