İran'da bir yetkili daha koronavirüse yakalandı

İran Meclisi Ulusal Güvenlik ve Dış Politikalar Komisyonu Başkanı Mücteba Zünnur, yeni tip koronavirüse yakalandığını açıkladı.

Haber Merkezi AA
Ulusal Güvenlik ve Dış Politikalar Komisyonu Başkanı Mücteba Zünnur.

İran Meclisi Ulusal Güvenlik ve Dış Politikalar Komisyonu Başkanı ve Kum Milletvekili Mücteba Zulnur, yeni tip korona virüsüne yakalandığını açıkladı.

FOTOĞRAF 50
Koronavirüs ile ilgili çarpıcı iddia: Ölümcül virüs araştırma laboratuvarından çıkmış olabilir
Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan yeni tip koronavirüste sayı giderek artıyor.

  • İran Meclisi Ulusal Güvenlik ve Dış Politikalar Komisyonu Başkanı ve Kum Milletvekili Mücteba Zulnur sosyal medya hesabından bir video paylaşarak, ”Korona virüsü testim pozitif çıktı. Bu bulaşıcı bir virüs ancak tedirgin olunacak bir durum değil” dedi.

Çin'de ürkütücü korona virüs tatbikatı
Çin'in Henan Eyaleti'nde güvenlik güçleri Korona virüs tatbikatı gerçekleştirdi. Kontrol sırasında virüs tespit edilen bir kişinin polisle işbirliği yapmaması halinde uygulanacak prosedürün görüntüleri Çin polisi tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Rutin kontroller sırasında virüs tespit edilen bir sürücüden aracından çıkması isteniyor. Videoda araçtan inerek polise karşı gelen sürücü Çin'in SWAT ekipleri tarafından başına file geçirilerek etkisiz hale getiriliyor.

Zulnur karantinada olduğunu belirterek, ”İnanıyorum ki milletimiz korona virüsüne karşı galip gelecektir” ifadelerini kullandı.

İran'da koronavirüs nedeniyle 3 kişi daha yaşamını yitirdi

Koronavirüs havaalanlarını alarma geçirdi: İstanbul'un risk skoru: 6.31