Çalışma Bakanı Vedat Bilgin: 3600 ek göstergenin kapsamı belirlendi

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 3600 ek göstergenin kapsamının belirlendiğini ifade etti. 3600 ek gösterge; polis, hemşire ve diğer meslek gruplarını kapsıyor.

Haber Merkezi DHA
3600 ek göstergenin kapsamı belirlendi.

Milyonlarca memur ve yüz binlerce memur emeklisinin mali haklarını ilgilendiren 3600 ek gösterge düzenlemesinde sona gelindi.

  • Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 3600 ek göstergenin kapsamının belirlendiğini ifade etti. 3600 ek gösterge; polis, hemşire ve diğer meslek gruplarını kapsıyor.

FOTOĞRAF 18
3600 ek gösterge düzenlemesinde sona gelindi: Maaşlar artacak
Hükümet ile Memur-Sen arasında yılbaşından beri devam eden 3600 ek gösterge ve diğer ek göstergelerin düzenlenmesini içeren görüşmelerde sona yaklaşıldı. Tarafların hafta içinde bir araya gelmesi bekleniyor.

FOTOĞRAF 11
3600 ek gösterge çalışması tamam: Yüzde 25'e varan artış bekleniyor, detaylar belli oldu
3600 ek gösterge çalışmasında son aşamaya gelindi. 4 meslek grubu üzerinden yapılan hesaplamalarda emekli ikramiyeleri ve emekli maaşlarında düzenlemeyle yüzde 25'e varan artış olacağı belirtiliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın hazırladığı düzenlemenin bu ay bitmeden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulması bekleniyor.