Hazine ve Maliye Bakanı Nebati: Yeni Türkiye Modeli ile kazanan taraf Türkiye ekonomisi olacak

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, hükümetin yeni finansal alternatifleri ve ekonomik tedbirleri devreye alınmasıyla ilgili açıklamada bulundu. "Sayın Cumhurbaşkanımız’ın açıkladığı muhteşem ekonomik manifesto ile dün olduğundan çok daha kararlı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz." diyen Bakan Nebati, "Kimsenin şüphesi olmasın. Yatırım, üretim, istihdam ve ihracat odaklı Yeni Türkiye Modeli ile kazanan taraf Türkiye ekonomisi olacak." ifadesini kullandı.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrasında yaptığı ekonomiye yönelik açıklamalarla piyasalar rahatladı.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, yeni finansal alternatifleri ve ekonomik tedbirleri devreye alınması sonrasında sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

"Kazanan taraf Türkiye ekonomisi olacak" diyen Nebati, şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Cumhurbaşkanımız’ın açıkladığı muhteşem ekonomik manifesto ile dün olduğundan çok daha kararlı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Kimsenin şüphesi olmasın. Yatırım, üretim, istihdam ve ihracat odaklı Türkiye Ekonomi Modeli ile kazanan taraf Türkiye ekonomisi olacaktır."

Cumhurbaşkanı Erdoğan TL mevduatları için getirilen yeni düzenlemeyi duyurdu: Kur getirisi mevduat kazancının altındaysa aradaki fark doğrudan vatandaşa ödenecek

FOTOĞRAF 10
Altında çok sert düşüş: Açıklanan ekonomi tedbirleri sonrası rekor hareketlilik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı yeni ekonomi tedbirleri, doları olduğu gibi altın fiyatlarını da etkiledi. Gün içerisinde 1060 lirayı gören gram altında sert düşüş yaşandı. Küçük ve büyük ölçekli yatırımcıları yakından ilgilendiren altın fiyatları ne kadar? 20 Aralık 2021 tam, cumhuriyet, yarım, gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? Detaylar haberimizde...

FOTOĞRAF 11
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı tedbirler sonrası dolar 13 seviyesinin altını gördü
Milyonlarca vatandaş dolar fiyatlarındaki son dakika gelişmelerini merak ediyor. En son 17 liranın üzerinde işlem gören dolar kuru Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sırayla açıkladığı ekonomi tedbirlerinin ardından 13 liranın altına kadar düştü. 22.32 itibarıyla dolar, 13.27 seviyesini gördü. Peki dolar ne kadar, kaç TL oldu? İşte detaylar...

FOTOĞRAF 15
Hükümet ekonomik tedbirleri devreye alıyor: Cumhurbaşkanı Erdoğan madde madde açıkladı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada kurdaki dalgalanmayı durdurarak nispi bir istikrarı sağlamak için yeni araçların devreye alınacağını açıkladı.