|

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati: Yeni Türkiye Modeli ile kazanan taraf Türkiye ekonomisi olacak

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, hükümetin yeni finansal alternatifleri ve ekonomik tedbirleri devreye alınmasıyla ilgili açıklamada bulundu. "Sayın Cumhurbaşkanımız’ın açıkladığı muhteşem ekonomik manifesto ile dün olduğundan çok daha kararlı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz." diyen Bakan Nebati, "Kimsenin şüphesi olmasın. Yatırım, üretim, istihdam ve ihracat odaklı Yeni Türkiye Modeli ile kazanan taraf Türkiye ekonomisi olacak." ifadesini kullandı.

23:43 - 20/12/2021 Pazartesi
Güncelleme: 00:21 - 21/12/2021 Salı
Yeni Şafak
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrasında yaptığı ekonomiye yönelik açıklamalarla piyasalar rahatladı.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, yeni finansal alternatifleri ve ekonomik tedbirleri devreye alınması sonrasında sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

"Kazanan taraf Türkiye ekonomisi olacak"
diyen Nebati, şu ifadeleri kullandı:
"Sayın Cumhurbaşkanımız’ın açıkladığı muhteşem ekonomik manifesto ile dün olduğundan çok daha kararlı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Kimsenin şüphesi olmasın. Yatırım, üretim, istihdam ve ihracat odaklı Türkiye Ekonomi Modeli ile kazanan taraf Türkiye ekonomisi olacaktır."






#Nureddin Nebati
#Hazine ve Maliye Bakanı
#Ekonomi
#Türkiye
2 yıl önce