THY'den İstanbul Havalimanı'na 2 yeni hat: Trabzon ve Adana

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, İstanbul Havalimanı'ndan yapılan tarifeli seferlere 10 Aralık'tan itibaren Trabzon ve Adana'yı ilave ettiklerini açıkladı.

Haber Merkezi AA
Fotoğraf: Arşiv

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, İstanbul Havalimanı'ndan yapılan tarifeli seferlere 10 Aralık'tan itibaren Trabzon ve Adana'yı ilave ettiklerini bildirdi.

Ekşi, Twitter'da, 29 Ekim'de ilk fazı açılan İstanbul Havalimanı'ndan planlanan yeni tarifeli seferlere ilişkin açıklama yaptı.

Trabzon ve Adana hatları açıldı

İstanbul Havalimanı'na 2 yeni hattın daha ilave edildiğini kaydeden Ekşi, "Ankara, Antalya ve İzmir'e ilave olarak, 10 Aralık’tan itibaren Trabzon ve Adana’ya uygun fiyatlar ile uçun hem de büyük proje İstanbul Havalimanı'nı görmüş olun." ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAF 41
Kare kare İstanbul Yeni Havalimanı: Merak edilen fotoğraflar
İstanbul Yeni Havalimanı'nın ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve çok sayıda devlet başkanının katılımıyla saat 16.30'da hizmete açılıyor. Havalimanı'nın içi de dışı gibi tam bir şaheser olarak dikkat çekiyor.
İstanbul’un yeni havalimanı havadan görüntülendi
Türkiye'nin en önemli projelerinden olan İstanbul Yeni Havalimanı'ndaki son durum, açılmasına 46 gün kala havadan görüntülendi.