2018'in ilk kar tatili haberi geldi

Ardahan Çıldır'da kar ve tipi dolayısıyla taşımalı eğitim ile köy okullarında eğitime 1 gün ara verildi. Karın yağması ve okulların tatil edilmesiyle birlikte duruma en çok çocuklar sevindi.

Yeni Şafak
Ardahan'da kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi.

Ardahan'ın Çıldır ilçesinde kar ve tipi dolayısıyla taşımalı eğitim ile köy okullarında eğitime 1 gün ara verildi. Tatili fırsat bilen çocuklar karın tadını çıkardı.

Çıldır ilçesinde yağan aşırı kar, köy yollarının kapattı. Yolların kapanması beraberinde okulların tatil edilmesine sebep oldu. Ardahan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, hava muhalefeti nedeniyle taşımalı eğitim ile

köy okullarında eğitime 1 gün ara verildiğini

bildirdi.

Karın yağması ve okulların tatil edilmesiyle birlikte duruma en çok çocuklar sevindi. Kardan adam yapmaya başlayan çocuklar neşeli vakit geçiriyorlar. Yaptıkları kardan adamlara isimler bulan çocuklar karın ve tatilin keyfini çıkarıyor.

GÜNDEM
Takdir teşekkür nasıl hesaplanır

GÜNDEM
e-Okul ile karne notlarını öğren