Aksaray'da pitbull dehşeti: 12 yaşındaki küçük çocuk ölümden döndü

Van'da Türkiye'yi yasa boğan dokuz yaşındaki çocuğun başıboş köpek saldırısında hayatını kaybetmesi üzerine yeni haber Aksaray'dan geldi. Kardeşleriyle koyun otlatan Kemal Atak (12), sahipsiz pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Ayaklarından ve yüzünden yaralanan Kemal, hastanede tedaviye alındı. 

Haber Merkezi DHA
Koyun otlatan Kemal, pitbull saldırısında yaralandı.

Aksaray'da Altınkaya köyünde evlerinin yakınında, 5 kardeşiyle koyun otlatan Kemal Atak'a, sahipsiz pitbull cinsi köpek saldırdı. Kardeşlerinin müdahalesiyle kurtulan Kemal, köpeğin ısırması sonucu ayakları ve yüzünden yaralandı. 

İhbarla bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kemal, ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

"PİTBULL AYAKLARIMI ISIRIRKEN KARDEŞLERİM KURTARDI"

Tedavisi süren ve yaşadıklarını anlatan 7'nci sınıf öğrencisi Kemal Atak, “Köyde evimizin yakınlarında kardeşlerimle koyun otlatırken, başıboş şekilde köyümüze bırakılan pitbull cinsi köpek bize saldırdı. Kafam, bacaklarım, yüzüm ve gözümden ısırdı. Kardeşlerim olmasaydı beni daha kötü yapacaktı. Onlar beni köpeğin altından çıkardı." diye konuştu.diye konuştu. 

Van'da dokuz yaşındaki çocuğun ölümüne neden olan köpeğin sahibi tutuklandı

Sokağa atıldığı gün Mete'yi öldürdü: Sahiplendiği köpeğe 5 gün bakamadı

Köpekten kaçarken öldü: 2022’de 33 kişi hayatını kaybetti

Tunceli'de kuduz vakası: İlçe altı ay karantinaya alındı