Ankara’da binlerce kişi LGBT dayatmasına dur demek için yürüdü

Ankara Sivil Toplum Platformu (ASTP) tarafından "aile yapısının korunması ve sapkınlıklarla mücadelenin önemine dikkat çekmek" amacıyla "Aile Yürüyüşü" düzenlendi. Burada konuşan ASTP Başkanı Mustafa Kır, LGBT'nin aile yapısını yıktığını, çocuk ve gençleri milli, manevi ve ahlaki değerlerden uzaklaştırdığını söyledi.

Haber Merkezi AA
Ankara’da binlerce kişi LGBT dayatmasına dur demek için yürüdü

Ankara'da çok sayıda sivil toplum kuruluşunun desteğiyle düzenlenen etkinlik kapsamında, Hacı Bayram Veli Camisi'nin önünde toplanan ve "Ailen Saldırı Altında", "Cinsiyetsiz Toplum Projesine Dur De", "Sapkınlık Normalleştirilemez", "Çocuklarını Küresel Çetelerden Koru" yazılı dövizler taşıyan kalabalık, Ulus Atatürk Heykeli'ne kadar yürüdü.

Burada konuşan ASTP Başkanı Mustafa Kır, LGBT'nin aile yapısını yıktığını, çocuk ve gençleri milli, manevi ve ahlaki değerlerden uzaklaştırdığını söyledi.

Bu konuda halkı ve aileleri uyarmak, devlet ve hükümet yetkililerini tedbir almaya davet etmek için bu yürüyüşü düzenlediklerini belirten Kır, "Amacımız, birilerini ötekileştirmek, nefret söylemi geliştirmek, birilerinin yaşam tarzına müdahale etmek değildir. Amacımız bu sapık ve sapkınlık girdabına kapılan kardeşlerimizin elinden tutmak, onları normal hayata döndürmek, onlara devlet, millet ve sivil toplum elini uzatmaktır." dedi.

Etkinliğin tertip heyeti üyesi Bekir Engül de küresel çetelerin, özellikle çocukları ve gençleri hedef alan sapkınlık dayatmalarına karşı durduklarını vurguladı.

Film, dizi, reklam, kitap, bilgisayar oyunları ve çizgi filmlerde bile sapkın ideolojilere yer verildiğine işaret eden Engül, "Sapkınlıklar ağır ağır, adım adım ve çok uzun vadeli bir plan dahilinde normalleştiriliyor." diye konuştu.

Ankara Sivil Toplum Platformunca "Aile Yürüyüşü" yapıldı
Ankara Sivil Toplum Platformu (ASTP) tarafından 'aile yapısının korunması ve sapkınlıklarla mücadelenin önemine dikkat çekmek' amacıyla 'Aile Yürüyüşü' düzenlendi. Çok sayıda sivil toplum kuruluşunun desteğiyle düzenlenen etkinlik kapsamında, Hacı Bayram Veli Camisi'nin önünde toplanan ve 'Ailen Saldırı Altında', 'Cinsiyetsiz Toplum Projesine Dur De', 'Sapkınlık Normalleştirilemez', 'Çocuklarını Küresel Çetelerden Koru' yazılı dövizler taşıyan kalabalık, Ulus Atatürk Heykeli'ne kadar yürüdü.

Gazeteci Ersin Çelik: LGBT konusunda bütün toplumları diz çökerttiler ve gözlerini Türkiye'ye diktiler
LGBT propagandasına ve dayatmasına karşı Fatih Saraçhane Parkı'ndan başlayacak olan 'Büyük Aile Yürüyüşü'ne on binlerce vatandaş katıldı.

Kalabalığa hitap eden Yeni Şafak Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik, 'Bakın siz buraya gelmeyin diye dünden beri
tuşlarına basılmış bir şekilde ortalığı ayağa kaldırdılar. Buraya gelerek büyük bir adım attınız. Bundan sonra atılacak devasa adımların ilki buydu. Bugün bu yürüyüş bütün ülkeye dalga dalga yayılacak. Bütün toplumları diz çökerttiler ve
gözlerini Türkiye'ye diktiler.
' sözleriyle tepkisini dile getirdi.

FOTOĞRAF 9
LGBT Dayatmasına Karşı Büyük Aile Yürüyüşü bu kez Konya'da düzenlendi: Ailelerden yoğun katılım
Konya'da sivil toplum kuruluşları organizasyonunda "LGBT Dayatmasına Karşı Büyük Aile Yürüyüşü" yapıldı. Kılıçarslan Meydanı'nda toplanan ve "Aileme Dokunma", "LGBT Zorbalığına Hayır", "Gökkuşağımı Kirletme", "Ailemiz Son Sığınağımız", "Küreselci Dayatmaya Hayır", "Fıtratımız Kimliğimizdir" dövizleri taşıyan kalabalık, Alaaddin Bulvarı'ndan Kayalıpark'a yürüdü.

FOTOĞRAF 8
LGBT dayatmasına karşı 'Büyük Aile Yürüyüşü' düzenleyecek aileler Saraçhane Parkı'nda buluştu
Fikirde Birlik Platformu öncülüğünde başlayan 150 toplum kuruluşunun da katılım göstereceği LGBT dayatmasına karşı aileler İstanbul Saraçhane Parkı'nda bir araya geldi. 'Büyük Aile Yürüyüşü' adıyla buluşan aileler, eşcinsellik dayatmasına dur demek için yürüyüş düzenlendi.