'Atatürkçü' geçinen Tanju Özcan milletin parası terör sempatizanına akıttı: PKK himayesinde Cumhuriyet Bayramı kutlatmış

'Atatürkçü' geçinen CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın 29 Ekim kutlamaları için yaklaşık 325 bin Türk Lirası ödeme yaptığı şirketin yetkilisinin HDP'li (Dem Parti) olduğunu ortaya çıktı. 31 Mart yerel seçimlerine giden süreçte DEM Partililerle 'kaldırımda bile yürümeyeceğini' iddia eden Özcan, vatandaşlara Cumhuriyet bayramını terör örgütü PKK'nın organize ettiği etkinlikle kutlattı.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Tanju Özcan

31 Mart yerel seçimlerinde CHP'de değişimcilerin başını çeken ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun devrilip yerine Özgür Özel'in geçmesiyle Bolu'dan yeniden aday gösterilen Tanju Özcan ile ilgili skandalların ardı arkası kesilmiyor.


2019'da Bolu halkına vadettiği projelerin büyük bir çoğunluğunu yapmayan Özcan, 31 Mart'a giden süreçte ise milliyetçi kesimin oylarını alabilmenin yollarını arıyor.



Bolu'da eski CHP'li belediye meclis üyesi İlkay Bayrak Tanju Özcan'a savaş açtı: Ulan alkolik sahtekarın önde gidenisin!



'DEM Parti ile kaldırımda yürümem' demişti


Özcan katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamada "Ben DEM Partisi'yle işbirliği yapılamaması görüşündeyim. Ben bırakın işbirliği yapmayı, DEM Partililerle aynı kaldırımda bile yürümemeyi tercih ediyorum" ifadelerini kullanmıştı.


Bu açıklamayı yapan ancak kendisini aday gösteren Özgür Özel'in başını çektiği CHP yönetiminin terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı DEM Parti ile 'kent uzlaşısı' adı altında ittifak kurmasına ses çıkarmayan Tanju Özcan'ın 2021 yılındaki 29 Ekim kutlamaları için ödeme yaptığı şirket yetkilisi ile ilgili dikkat çeken bir bilgi ortaya çıktı.


Milletin parasını terör sempatizanına akıtmış


Bolu Belediyesi tarafından organizasyon için direk teminle yaklaşık 325 bin lira ödeme yapılan Okan Övet isimli şahsın HDP'li olduğu öğrenildi.



Sosyal medya hesabından HDP'yi öven paylaşımlarda bulunan Övet'in şu ifadeleri kullandığı görüldü;


"Yaşasın sarı mekaplılar"



"Bu seçimde kararsız kalarak oyunu HDP'den yana kullanan umutla iyi niyetle oyunu HDP'den yana kullanan diğer parti seçmeni arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Korkmayın umutlarınız karşılıksız kalmayacak. #buadambaşkanolmayacak"



PKK organizasyonunda 29 Ekim'i kutlattı


Bolulu vatandaşlar böylece Tanju Özcan sayesinde binlerce lira akıtılan terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP'li bir şahsın organizasyonunda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.


Milletin parasını terör örgütü sempatizanlarına akıtan CHP'li Tanju Özcan'ın 'milliyetçilik' üzerinden siyaset yürütme çabası ise havada kaldı.




CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan FETÖ'cülere özel kıyak: İmar planından camiyi kaldırdı



'Maske' düştü gerçek ortaya çıktı: CHP'li Bolu Belediyesi'nden Halk TV'nin patronuna rant kapısı



CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın ihracat hayali hurdalıkta bitti: Milyonluk LED'ler çöpten çıktı