Ayasofya'nın açılmasıyla ilgili yorumlarıyla çok konuşulan dövmeli genç artık AK Partili

Ayasofya'nın yeniden ibadete açılması ile ilgili sokak röportajı veren ve dövmeleri nedeniyle çok konuşulan Ufuk Yıldırım AK Parti'ye üye oldu. Sosyal medyadan açıklama yapan Yıldırım, "Siyasi görüşüm yok ama dini görüşüm var demiştim. Artık siyasi görüşüm de var" ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi Diğer
Ufuk Yıldırım AK parti'ye üye oldu.

İstanbul'da yaşayan Ufuk Yıldırım isimli genç, Ayasofya'nın yeniden ibadete açılması ile ilgili sokak röportajında karara sevindiğini belirtmiş ve ardından da cuma namazında Ayasofya meydanındaki yerini almıştı. Dövmeleri nedeniyle ön yargılı davranıldığını söyleyen Yıldırım ''Siyasi görüşüm yok ama dini görüşüm var" diyen, sosyal medyada gündem olmuştu.

Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'ndeki sabah namazına yoğun ilgi: İçeride yer kalmadı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimizin Anadolu'daki varlığını kabullenemeyenler Ayasofya üzerinden kin kustular

Yunan rahipten Ayasofya ayarı

Ayasofya'nın dirilişi: Seksen altı yıllık sürgün bitti

"Artık siyasi görüşüm de var"

Yıldırım sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda AK Parti'ye üye olduğunu duyurdu. Yıldırım ''Siyasi görüşüm yok ama dini görüşüm var demiştim. Artık siyasi görüşüm de var.'' ifadelerini kullandı. Gencin paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Yeni Şafak Yazarı Hasan Öztürk Ayasofya'da gözyaşlarına boğuldu
Yeni Şafak Yazarı ve Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, 86 yıl sonra ilk cumanın kılındığı Ayasofya'da sevinç gözyaşı döktü. Öztürk'ün yoğun duygular yaşadığı o anları Gazeteci İsa Tatlıcan görüntüledi.