Bakan Soylu duyurdu: 164 yerli ve milli bot Sahil Güvenlik Komutanlığı'na kazandırıldı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Cumhurbaşkanımız Sn. Erdoğan'ın talimatıyla 164 yerli ve milli bot, Sahil Güvenlik Komutanlığımıza ve deniz polisimize kazandırıldı." dedi.

Haber Merkezi Diğer
​İçişleri Bakanı Süleyman Soylu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 164 yerli ve milli botun Sahil Güvenlik Komutanlığı'na ve deniz polisine kazandırıldığını söyledi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından açıklama yaptı. Bakan Soylu, "Cumhurbaşkanımız Sn. Erdoğan'ın talimatıyla 164 yerli ve milli bot, Sahil Güvenlik Komutanlığımıza ve deniz polisimize kazandırıldı." ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAF 13
Bakan Soylu paylaştı: Daha önce hiç böyle görmediniz
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tunceli'deki Munzur Dağları'nın benzersiz güzelliği içerisinde otlayan koyunların İnsansız Hava Araçları (İHA) ile havadan çekilmiş görüntülerini paylaştı.

FOTOĞRAF 6
Türkiye bu kahraman polisi konuşuyor
İstanbul'da önceki gün aniden bastıran sağanak yağış sonrasında oluşan sel sonrası Baltalimanı'nda bir taksici mahsur kaldı. Yardım isteyen vatandaşın yardımına Türk polisi yetişti. Beline kadar suya giren trafik polisi taksiyi ittikten sonra taksiciyi araçtan kurtardı. Sosyal medyaya düşen görüntüler kısa sürede hıza yayıldı. Türkiye şimdi bu kahraman polisi konuşuyor.