BBP Genel Başkanı Destici: Tüm dinler LGBT’ye karşıdır

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici "LGBT sadece İslamiyet’te değil, Hristiyanlıkta, Yahudilikte, Budizm’de, Şintoizm’de de gayriahlaki" açıklamasında bulundu.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici

Meclis'te parlamento muhabirleriyle bir araya gelen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Anayasa değişikliği teklifi ile ilgili önemli açıklamada bulundu.

"LGBT gayriahlaki"

Meclise gelecek olan anayasa teklifiyle ailenin sapkın düşüncelerden korunacağını belirten Destici "LGBT sadece İslamiyet’te değil, Hristiyanlıkta, Yahudilikte, Budizm’de, Şintoizm’de de gayriahlaki." dedi.

GÜNDEM
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici: Kılıçdaroğlu kayıp sekiz saatte görüşmeler yaptı

Destici şunları söyledi;

GÜNDEM
BBP lideri Mustafa Destici: Togg ile gurur duydum

"Togg'un fiyatının uygun olmasını tahmin ediyorum"

Destici, Türkiye'nin vizyon projesi Togg'un seri üretiminin yapılacağı Gemlik Kampüsü'nün açılışı törenine de katıldığını anımsatarak, 60 yıl önce yarım kalan bir hayali Türkiye'nin gerçekleştirmiş olduğunu söyledi.

Togg'un, millet olarak herkesin ortak gururu ve kıvancı olduğunu dile getiren Destici, projeyi teşvik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.

Makam aracı olarak Togg'u kullanmayı düşündüklerini, siyasetçi olduğu için siyah rengi tercih edeceklerini belirten Destici, "Fiyat için bir rakam telaffuz edilmedi ama herkesin aklında yaklaşık bir rakam dolaşıyor. Bu segmentte yurt dışından ithal ettiğimiz araçlarda ÖTV var. Bu yerli üretim olacağı için ÖTV olmayacak. ÖTV de ithal araçta aracın yarısı gibi tekabül ediyor. O kadar olmasa da 3'te bir oranında fiyatın daha uygun olmasını tahmin ediyorum." diye konuştu.

Aracın yerliliği konusundaki soru üzerine Destici, tam seri üretime geçildiğinde aracın yüzde 80'inin yerli olacağının ifade edildiğini söyledi.

GÜNDEM
Destici'den Kılıçdaroğlu'na 'başörtüsü' tepkisi: Samimi değil siyasi