Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinde bugünkü vize sınavları ertelendi

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinde (BAİBÜ), bugün yapılması planlanan vize sınavlarının Düzce'de meydana gelen deprem nedeniyle ertelendiği duyuruldu.

Haber Merkezi AA
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi

BAİBÜ Rektörlüğünden yapılan açıklamada, Bolu'da da hissedilen Düzce Gölyaka merkezli deprem nedeniyle bugün yapılacak sınavların ertelendiği, derslerin yapılmayacağı bildirildi.

Diğer günlerde düzenlenecek sınavlar ve derslerde bir değişikliğin olmadığı, ertelenen sınavların daha sonra belirlenecek tarihte yapılacağı ifade edildi.

Öte yandan, Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde de eğitim öğretime bir gün ara verildiği duyuruldu.

FOTOĞRAF 18
Düzce'de büyük deprem: Hasar gören binalar görüntülendi
Düzce'nin Gölyaka ilçesinde meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki deprem nedeniyle Kızılay Meydanı'ndaki bazı binalarda hasar meydana gelirken, Gaziantep Caddesi'ndeki bazı dükkanların ise yıkıldı.

FOTOĞRAF 22
Depremi hissedenler o anları anlattı: Kıyamet kopuyor sandım
Sakarya'nın Karasu ilçesinde 5.9 büyüklüğündeki depremi hisseden vatandaşlar o anlattı. Depremden kısa bir süre önce hava almak için dışarıya çıktığını söyleyen vatandaş, "Rüyamda bir sıkıntı gördüm, aşağıya indim. 5 dakika bile olmadan ses duyuldu. Ben kıyamet kopuyor sandım. Yukarıya çıktım baktım, kontrol ettim. Yere televizyonum düşmüş, çatal, kaşıklarım düşmüş" dedi.

FOTOĞRAF 7
Deprem nedeniyle Düzce Adliyesi'nde hasar meydana geldi
Düzce'nin Gölyaka ilçesi olan 5,9 büyüklüğündeki deprem nedeniyle Düzce Adliyesi'nde hasar meydana geldi.

FOTOĞRAF 20
Düzce'de 5.9 büyüklüğünde deprem: İstanbul’da hissedildi vatandaşlar sokağa çıktı
Düzce'nin Gölyaka ilçesinde meydana gelen 5,9 büyüklüğünde deprem İstanbul, Bolu, Sakarya, Ankara, Kocaeli, Kütahya, Bilecik, Bursa, ve İzmir'e kadar geniş bir alanda hissedildi. Sarsıntıyı hisseden İstanbullular, korku içinde sokağa çıktı.