Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Paşinyan'ın 'Türkiye müdahil olmasın' açıklamasına yanıt: Ne yapacağımızı soracak değiliz

Türkiye'den Azerbaycan'a peş peşe gelen destek mesajlarının ardından Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, ''Türkiye müdahil olmasın'' açıklamasında bulunmuştu. Konu ile ilgili soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Biz ne yapacağımızı Paşinyan'a soracak değiliz. Biz bunun kararını kendimiz verdik" dedi.

Haber Merkezi AA
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan.

Ermenistan ve Azerbaycan arasındaki gerilim sürerken Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, “Uluslararası toplumu, Türkiye’nin Karabağ’a müdahalesini engellemeye çağırıyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

  • TBMM açılışında soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Paşinyan'ın, ''Türkiye müdahil olmasın'' açıklamasına, ''Biz ne yapacağımızı Paşinyan'a soracak değiliz. Biz bunun kararını kendimiz verdik" ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN'DAN TAM DESTEK KORKUTTU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ermenistan'ın saldırılarına sert tepki göstererek "Türk Milleti her zaman olduğu gibi bugün de tüm imkanlarıyla Azerbaycanlı kardeşlerinin yanındadır" açıklamasını yapmış ve uluslararası toplumu Ermenistan işgaline karşı durmaya çağırmıştı.

Destek mesajları Paşinyan'ı korkuttu: Türkiye müdahale etmesin!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kalıcı barışın yolu Ermenilerin işgal ettikleri her karış Azerbaycan toprağından geri çekilmelerinden geçiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her kim 'Türkiye'nin Suriye'de ne işi var' diyorsa ya bölgeyi ve tarihini bilmiyordur ya da kafasında başka hesaplar yapıyordur