Daire görünümlü kumarhaneye baskın: Polisten kaçmak için kömürlüğe saklandılar

İstanbul Bağcılar’da polis ekiplerinin daire görünümlü kumarhaneye düzenlediği baskında iki şahıs, polisten kaçmak için yaklaşık 2 metre yükseklikten aşağı atlayarak kömürlüğe saklandı. Polis ekiplerinin dikkati sayesinde yakalanan şahıslara cezai işlem uygulandı.

Ekipler, kömürlükte saklanan biri yaşlı iki kişiyi yakalayarak mekana getirdi.

Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir ikamette kumar oynattığı yönünde gelen ihbarı değerlendirerek harekete geçti. Bir süre daire görünümlü kumarhanenin giriş çıkışlarının kontrol eden ekipler, akşam saatlerinde baskın düzenledi. İçeri giren ekipler, mekanda arama yaptı.Polis sigara dumanı ve açık pencereden şüphelendiKumar oynatılan mekanda inceleme yapan polis ekiplere, mekanda bulunan şahıslar kimsenin olmadığını söyledi. Ekipler mekandaki sigara dumanından ve pencerenin açık olmasından şüphelenerek, mekanın arka kapısından bahçeye çıkarak araştırma yaptı.

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2021/05/10/10/51/resized_257a1-3e899033a316539_04.jpg

Yaşlı bir adam yaklaşık 2 metre yüksekten atladı

Bahçede arama yapan ekipler, yan binanın demirlerinin açık olduğunu belirleyerek hızlı bir şekilde o bölüme geçti. Binanın yanında yaklaşık 2 metre aşağıda bir kömürlüğün olduğunu belirleyen ekipler, buraya indiğinde ise kömürlükte saklanan biri yaşlı iki kişiyi yakalayarak mekana getirdi.

  • Sokakta arama yapan ekipler, mekandan kaçtığını tespit ettiği şahıslara mekana getirerek cezai işlem uyguladı.

GÜNDEM
Tam kapanmada eğlence mekanına baskın: 29 kişiye ceza yağdı

KORONAVİRÜS
İzmir'de eğlence mekanına koronavirüs baskını: 110 bin lira ceza kesildi

GÜNDEM
Kumar baskınında ceza yememek için tuvalete ve tezgah altına saklandılar: 17 kişiye 106 bin lira ceza

GÜNDEM
Beyoğlu'nda parti verilen bir otele baskın: 100 kişiye ceza kesildi