DP Genel Başkanı Uysal: Millet İttifakı olarak çalışmalara devam edeceğiz

Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal, "Ülkemizde her bir vatandaşımız için huzuru, refahı, adalet ve demokrasiyi üretme kararlılığı ve başarmak inancı ile Millet İttifakı olarak çalışmalarımıza devam edeceğimizi bir kez daha aziz Türk milletimize beyan ve taahhüt ediyoruz" ifadesini kullandı.

Haber Merkezi AA
Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal.

Maliyetini her bir vatandaşın ödediği toplumsal, siyasal, ekonomik sorunlar ve ülkenin karşı karşıya kaldığı meydan okumaların, sorumluluk duygusuyla ortak bir irade koyma ihtiyacını ortaya çıkardığını belirten Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, "Millet İttifakı olarak geçtiğimiz 18 ayı aşkın sürede yaptığımız, ülkemize derinden nefes aldıracak ortak çalışmaların ürünü açıklama ve taahhütlerimizin bugün de aynı kararlılıkla arkasında olduğumuzu aziz milletimize bildiriyoruz" ifadesini kullandı.


DP'nin 1946 yılında başladığı demokrasi, adalet ve hakkaniyet mücadelesinin 77. yılında, merkez sağ siyasetin ve umudun sesi olarak aynı kararlılıkla, aynı inançla çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Uysal, şunları kaydetti:


"İnandığımız ve doğru bildiğimiz yolda, dün olduğu gibi bugün de yürüyoruz. Ülkemizde her bir vatandaşımız için huzuru, refahı, adalet ve demokrasiyi üretme kararlılığı ve başarmak inancı ile Millet İttifakı olarak çalışmalarımıza devam edeceğimizi bir kez daha aziz Türk milletimize beyan ve taahhüt ediyoruz. Hiçbir vatandaşımızın endişesi olmasın. Hep birlikte başaracağız."


İyi Partili Aytun Çıray masadaki tartışmayı açıkladı: 'Akşener masadan kalkmaya yeltendiğinde diğer parti liderlerinin müdahalesi ile oturdu'

Altılı masanın geri kalanı yarın Saadet Partisi'nde toplanacak

Muharrem İnce’den Altılı Masa’yı dağıtan Akşener’e çağrı: Akşener Başbakan olsun ben de Cumhurbaşkanı