İmamoğlu’nun Erzurum mitinginde HDP ve CHP’li grupların halka taş atarak kışkırttığı görüntüler ortaya çıktı

Erzurum'a "Esnaf ziyareti yapacağız" diyerek giden ancak kent meydanında otobüs üzerinde konuşmaya yapmaya kalkan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu protesto edildi. İmamoğlu'na yabancı cisimlerin atıldığı anlar sonrası polis ekipleri olaya müdahale ederken, olayın arkasında bambaşka bir gerçek çıktı. İmamoğlu'nun konuşma yaptığı esnada CHP ve HDP'li isimlerin vatandaşlara taş fırlatarak tahrik ettiği görüntüler yayınlandı.

Haber Merkezi Diğer
İmamoğlu'nun konuşma yaptığı esnada CHP ve HDP'lilerin vatandaşlara taş fırlatarak tahrik ettiği anlar....

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu "Esnaf ziyareti yapacağım" diyerek gittiği Erzurum'daki kent meydanında otobüs üzerinde miting yapmaya kalktı.

Bu esnada vatandaşların protestosuyla karşılaşan İmamoğlu'na yönelik de yabancı cisimler atılırken İmamoğlu şehri terk ederek İstanbul'a döndü.

İmamoğlu'nun otobüsünün miting alanından çıkmasının ardından gerginliğin artması üzerine yabancı cisim atan gruba, TOMA ile tazyikli suyla müdahalede bulunuldu.

  1. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise yaptığı açıklamada, "Nerede müracatlarınız? Madem olay bu kadar büyüdü ben yarın Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunacağım. İzinsiz miting yapmanın, izinsiz yürüyüş yapmanın, taşlarla oraya gelmenin ne olduğunu anlasınlar" ifadelerini kullandı.




CHP ve HDP'li gruplar taş atarak kışkırttı

İmamoğlu'nun mitinginde yaşanan karışıklığın perde arkasındaki gerçek ortaya çıktı. Yaşanan olaylar öncesi HDP ve CHP'li grupların halka taş atarak kışkırttığı görüntüler ortaya çıktı.

Miting değil esnaf ziyareti yapacağını bildirdi

İmamoğlu’nun Erzurum ziyareti için valiliğe 'miting' değil 'esnaf ziyareti' yapacağını bildirdiği belge ortaya çıktı.



Bakan Soylu İBB Başkanı CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum'daki 'korsan' mitinginin detaylarını paylaştı: İmamoğlu Türkiye'ye gelmiş en büyük sahtekarlardan birisi


Bakan Soylu CHP'li İmamoğlu'nun Erzurum'daki 'korsan' mitinginin detaylarını paylaştı: Türkiye'ye gelmiş en büyük sahtekarlardan birisi gündem olma hastalığı var

CHP'li Feyza Altun İmamoğlu'na destek vermeyen ünlüleri tehdit etti: Hesap soracağız

İmamoğlu’nun Erzurum mitinginde HDP ve CHP’li grupların halka taş atarak kışkırttığı görüntüler ortaya çıktı

İBB'den Yüzyılın Mitingi'ne engelleme girişimi: Atatürk Havalimanı'na giden metro istasyonlarında merdiven ve asansörler çalışmıyor

Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın aracına HDP'liler saldırdı: CHP'lilere 'Erzurum' göndermeli 'Hadi buyurun HDP'yi de kınayın' çağrısı