Bayrağı indirmek isteyen kadın gözaltına alındı

Karabük’te bir iş yerinin önünde asılı olan Türk bayrağını çekerek indirmek isteyen Ş.U., gözaltına alındı.

Haber Merkezi DHA
Bir iş yerinin önünde asılı Türk bayrağını gören Ş.U., bir anda bayrağa asıldı.

Karabük’te bir iş yerinin önünde asılı olan Türk bayrağını çekerek indirmek isteyen Ş.U., gözaltına alındı.

Olay, öğle saatlerinde meydana geldi. İnönü Caddesi’nde bulunan bir iş yerinin önünde asılı Türk bayrağını gören Ş.U., bir anda bayrağa asıldı.

Bir süre bayrağı çekiştiren ve bulunduğu yerden indirmeye çalışan Ş.U., iş yeri çalışanları tarafından fark edilince bayrağı bırakarak uzaklaştı. Olay anı, iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.


İş yeri sahibinin şikayeti üzerine polis güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Kimliği belirlenen Ş.U. gözaltına alındı. Ş.U’nun psikolojik rahatsızlığının bulunduğu iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Suriyeli çocukların Türk bayrağı hassasiyeti kamerada
Niğde'de, çöpe atılan sopalı küçük Türk bayrakları, kağıt toplayıcısı Suriyeli iki çocuk tarafından alındı. Cep telefonu kamerasıyla görüntülenen çocuklardan biri, daha büyük olan bayrağı merdiven korkuluğuna astı.

Karabük'te Türk bayrağını indirmeye çalışan kadın kamerada
Karabük'te iş yerine asılı Türk bayrağını gören maskeli bir kadın aşağıya doğru çekerek indirmeye çalıştı. Bayrağı indirmekte başarısız olan kadın olay yerinden uzaklaşırken o anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Gözaltına alınan kadının emniyetteki işlemleri sürüyor.