Kılıçdaroğlu altılı masanın 2 Mart'ta adayı açıklamayacağını belirtti: Yöntemini konuşuruz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından tekrar 'Altılı masanın cumhurbaşkanı adayı kim olacak?' tartışmalarını hareketlendirdi. Kılıçdaroğlu'nun, adaylık noktasında partisinden tam yetki alması gözleri altılı masanın kararına çevirdi. Partisinin grup toplantısı sonrası gazetecilerle bir araya gelen Kılıçdaroğlu, 2 Mart'ta isim açıklanmayacağını ve yöntemi konuşacaklarını belirtti.

Haber Merkezi Yeni Şafak
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu altılı masanın cumhurbaşkanı adayını 2 Mart'ta açıklanmayacağını belirtti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısı sonrası gazetecilerle bir araya geldiği görüşmede 2 Mart'ta altılı masanın cumhurbaşkanı adayını açıklamayacağını ifade etti. Adayın açıklanacağı tarihin belirleneceğini belirten Kılıçdaroğlu, "Adayı Belirleriz ve açıklamak için tarih belirleriz. Ancak yöntemi konuşuruz." ifadelerini kullandı.


'İSİM AÇIKLANMAYACAK'

Gazetecilerle bir araya geldiği görüşmede Kılıçdaroğlu, "2 Mart’taki toplantıda isim sanmıyorum ki açıklansın. Tabii orada alınacak karara da bağlı. Adayı Belirleriz ve açıklamak için tarih belirleriz. Ancak yöntemi konuşuruz." dedi.


CHP'den peş peşe gelen cumhurbaşkanı adaylık açıklaması: Kendimize oldukça güveniyoruz

Erbakan'a ABD'den gönderilen şifreli mektup: Etkisini artırırsa bizim için tehlikeli olur

CHP’li Eren Erdem partinin adaylık kararını açıkladı: “Kılıçdaroğlu dışında asla bir belediye başkanı masaya önerilmeyecek”