Kısıtlamanın kaldırıldığı Şanlıurfa’da yoğunluk erkenden başladı

Sokağa çıkma kısıtlamasının bu hafta uygulanmadığı Şanlıurfa’da cadde, sokak ve yollarda yoğunluk yaşandı. Yoğunluk oluşturan vatandaşlar, işe gitmek, iş yerlerini açmak ve işlerini halletmek için dışarı çıktığını söyledi.

Haber Merkezi İHA
Şanlıurfa'da bugün çekilen bir fotoğraf.

Büyükşehir statüsündeki 15 il ile Zonguldak’ta, dört günlük sokağa çıkma kısıtlaması dün gece saat 24.00 itibari ile başladı.

Dört günlük sokağa çıkma kısıtlamasının bu hafta kaldırıldığı Şanlıurfa’da sabahın erken saatlerinden itibaren cadde, sokak ve yollarda hem araç hem de insan yoğunluğu yaşandı.


FOTOĞRAF 9
Havadan görüntülendi: Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Kadıköy Meydanı boş kaldı
Korona virüsüne karşı alınan tedbirler kapsamında ilan edilen 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Kadıköy Meydanı boş kaldı. Boş kalan Kadıköy Meydanı havadan fotoğraflandı.

FOTOĞRAF 19
Gelin ve damatlar için 'maske' tasarladı siparişlere yetişemiyor: Gelinlik modeline uygun maskeler
Düzce'de aksesuar üreten Nagehan Şatır, gelin ve damatlar için maske tasarladı. Tasarladığı maskeleri sosyal medya hesaplarında paylaşan Şatır, siparişlere yetişemediğini ifade etti. Antalya'da gelinlere özel maske tasarımı yapan Nurdan Çınar, her gelin adayı için farklı maske hazırlayıp diktiğini söyledi.

FOTOĞRAF 11
Bu kebap bilindik kebap değil: Adanalı kokoreçten de kıyma kebap yaptı
Kebap kentlerinden biri olarak bilinen Adana'da girişimci Güngör Güler (27), kokoreci kıyma haline getirip kebap şeklinde pişirmeye başladı. Kıyma kokoreç kebabının mucidinin kendisinin olduğunu ve Türkiye'de de sadece kendisinin yaptığını anlatan Güler, müşterilerin çok beğendiğini ve talebin de yoğun olduğunu söyledi.