Minik Esila'nın korku dolu anları: Bacağına askı saplandı

İzmit'te evde oyun oynayan Esila Hüma Şimşek’in (5) bacağına kapının arkasına takılan metal askının ucu saplandı. Askının bir kısmı itfaiye ekipleri tarafından kesilirken, hastaneye götürülen Esila tedaviye alındı.

Haber Merkezi DHA
Esila’nın bacağına saplanan askıyı itfaiye kesti.

Olay, öğle saatlerinde, Alikahya Merkez Mahallesi Evliya Çelebi Caddesi üzerinde bulunan bir evde meydana geldi.

  • Esila Hüma Şimşek’in, evde oynadığı sırada sol bacağına yerde bulunan kapının arkasına asılan metal askının ucu saplandı. Kızının ağlaması üzerine durumu fark eden Murat Şimşek, durumu 112'ye bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekibi, küçük kızın bacağına saplanan askıyı çıkaramayınca itfaiyeden yardım istendi. İtfaiye ekipleri, askının bir kısmını demir kesme makasıyla kesti. Bu sırada küçük kız korku içerisinde ağlarken, askının bacağında kalan kısmının çıkarılması için hastaneye götürüldü.

Küçük kızın bacağına saplanan askı hastanede çıkarıldı.

FOTOĞRAF 6
Bingöl’de altı yaşındaki çocuk köpeklerin saldırısına uğradı: Kadınlar da olmasaydı parçalamışlardı
Bingöl merkezde arkadaşlarıyla erik toplamaya giden 6 yaşındaki Osman Tunç'a 7 başıboş köpek saldırdı. Çevredekiler tarafından kurtarılan küçük çocuk, baldırından ve sırtından çeşitli yaralar aldı. Çocuğun köpeklerin saldırısından çok etkilendiğini aktaran Anne Abide Tunç, “Çocuklarla beraber oynamaya gelmişler. Ben de bilmiyordum, yeğenim çağırdı beni. Dedi köpekler saldırmış Osman'a, ben de hemen koşup geldim. Kadınlar da olmasaydı parçalamışlardı. Belki de Osman yoktu" şeklinde konuştu.

FOTOĞRAF 9
Son halini görenler inanamadı: ‘Çocuktan Al Haberi’nde iştahına düşkünlüğüyle bilinen Çitos Efe çok büyüdü
Yıllar önce ekranların ilgiyle takip edilen programı 'Çocuktan Al Haber'inde iştahına düşkünlüğü ile bilinen ve yemek yemeye olan sevgisini anlatırken izleyicileri güldüren Çitos Efe büyüdü. 11 yaşına giren 'Çitos Efe' lakaplı Efe Koçyiğit'in büyümüş hali hayranlarını şaşırttı. İşte 'Çitos Efe' Efe Koçyiğit'in son hali...

FOTOĞRAF 24
Çocuklardan birini dövüp sokağa attı: 4’ünü eve kilitleyip cezaevine gitti
Adana'da bir kadın, cezaevindeki eşinin bayram görüşüne giderken çocuklarından birini dövüp sokağa attı, 4'ünü eve kilitledi. Pencerelerden bağırarak yardım isteyen çocuklar, 4 saat sonra annelerinin gelmesiyle evden çıkartılarak Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.