Ümraniye'de su kesintisi: 9 saat sürecek

İSKİ, yarın 09.00 ila 18.00 saatleri arasında Ümraniye'deki bazı mahallelere su verilemeyeceğini bildirdi. İşte o mahalleler...

Haber Merkezi AA
Arşiv

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), Dudullu depo sahasında gerçekleştirilecek olan yenileme çalışmaları nedeniyle; 13 Temmuz Salı günü 09.00 ila 18.00 arasında 9 saat süre ile bazı noktalarda su kesintisi yaşanacağını duyurdu.

O noktalar ise Ümraniye ilçesinin Çakmak, Çamlık, Altınşehir, Tepeüstü, Mehmet Akif, Şerifali, Esenkent, Esenşehir, Necip Fazıl, Ihlamurkuyu, Cemil Meriç, Adem Yavuz, Huzur, Parseller, Yukarı Dudullu ve Aşağı Dudullu Mahalleleri.


İstanbullular dikkat: 16 saatlik su kesintisi

Yine İSKİ hattı patladı, su apartman boyuna ulaştı
İSKİ'nin çalışması sırasında yine bir su borusu patladı. Üsküdar Selamı Pak Caddesi üzerinde yapılan çalışmalar esnasında isale su borusu hattı patladı. Borudan fışkıran sular apartman boyuna ulaştı. Ekiplerin müdahalede gecikmesi nedeniyle tonlarca su boşa aktı.


İSKİ’nin arıtma tesisinde korkutan görüntü: Deşarj işlemi sırasında kararan dere denize döküldü
İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Müdürlüğü'ne bağlı Ataköy İleri biyolojik Atıksu arıtma tesisinden Ayamama deresine deşarj işlemi havadan görüntülendi. Deşarj işlemi sırasında kararan derenin denize döküldüğü görüldü.