Türkiye Gençlik Birliği üyeleri ODTÜ’de Türk devletine "katil" denilen afişi indirerek Türk bayrağı astı

ODTÜ duvarlarına Türk devletine katil denilen ve Türk ordusuna kimyasal silah iftirasının atıldığı paçavra asıldı. Türkiye Gençlik Birliği öğrencileri, paçavrayı indirerek yerine Türk bayrağını astı. TGB ODTÜ Twitter hesabından yapılan paylaşımda "Türk Ordusu! Dünyanın hiçbir ordusunda yüreği seninkinden daha temiz, daha sağlam bir askere rastlanmamıştır. ODTÜ Mehmetçiğin yanında!" ifadeleri kullanıldı.

Haber Merkezi Yeni Şafak
TGB, ODTÜ'de PKK sempatizanlarının astığı kimyasal silah pankartını indirdi.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde 'ODTÜ Forum' isimli oluşum, HDP'nin ve TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın kimyasal silah yalanına destek olmak için bir pankart astı.

TSK'YA İFTİRAYA DESTEK

'Kimyasal silah insanlık suçudur. Katil devlet hesap verecek.' ifadelerinin yer aldığı skandal pankart, Türkiye Gençlik Birliği üyeleri tarafından indirildi.

PAÇAVRA İNDİRİLDİ TÜRK BAYRAĞI ASILDI

Türkiye Gençlik Birliği üyeleri, pankartı indirmelerinin ardından yerine Türk bayrağı astı. TGB ODTÜ Twitter hesabından yapılan paylaşımda ise şu ifadeler kullanıldı:

"Türk Ordusu! Dünyanın hiçbir ordusunda yüreği seninkinden daha temiz, daha sağlam bir askere rastlanmamıştır. ODTÜ Mehmetçiğin yanında!"

ODTÜ’de Türk devletine 'katil' denilen afiş asıldı
ODTÜ duvarlarına Türk devletine 'katil' denilen ve Türk ordusuna kimyasal silah iftirasının atıldığı paçavra asıldı. Türkiye Gençlik Birliği öğrencileri, paçavrayı indirerek yerine Türk bayrağını astı.

TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı 'kimyasal silah' yalanını sürdürdü: Saldırmaları bizi susturmaz

Terör yandaşlarının kimyasal silah iddiaları Sezgin Tanrıkulu'nu harekete geçirdi: Meclis'e soru önergesi verecek